„Kod strony” to profil/apka?ja z października dalej nie mam VIN. Na zagranicznych forach piszą ze jak auto załadują na statek to pojawia się VIN w kodzie strony. U mnie nic. Wiec chyba nie ten statek
„Kod strony” to profil/apka?ja z października dalej nie mam VIN. Na zagranicznych forach piszą ze jak auto załadują na statek to pojawia się VIN w kodzie strony. U mnie nic. Wiec chyba nie ten statek
To kod źródłowy strony z zamówieniem. Wchodzisz w kod i szukasz napisu VIN. U mnie nadal null.„Kod strony” to profil/apka?
Jak bezpośredni? Nikt tak towarów nie wozi. Sorry, ale dla przewoźnika twój wymarzony i wyczekiwany samochód jest tylko towarem do przewiezienia.Tak, chociaz moze sie pojawic nowy bezposredni statek. Ten wyzej wspominamy … zatrzymuje sie w wielu portach stad tak dlugi czas podrozy i duze ryzyko opoznien.
oczywiście że są bezpośrednie transporty do Belgii lub AngliiDlatego bezpośredni bo część statków jest tylko dla tesli było kilka takich w poprzednich kwartałach. Na forum TMC tez o tym pisali.
zwlaszcza jak jedzie do lory 200m bedzie chlodzil turbineNiestety takim samochodem jeździło już kilka a może nawet kilkanaście osób wcześniej. Nikt nie przejmuje się wychłodzeniem turbiny przed zgaszeniem samochodu, czy rozgrzanie oleju
To nie jest tak, że to są statki tylko dla Tesli. Tesla zamawia przewóz:Dlatego bezpośredni bo część statków jest tylko dla tesli było kilka takich w poprzednich kwartałach. Na forum TMC tez o tym pisali.
Tu nie chodzi o lory, byłeś kiedykolwiek na terminalu samochodowym w porcie? Ja tak i to nie jeden raz.zwlaszcza jak jedzie do lory 200m bedzie chlodzil turbine
OK, dziękuję, u mnie też nic się nie pojawiło.To kod źródłowy strony z zamówieniem. Wchodzisz w kod i szukasz napisu VIN. U mnie nadal null.
A jak tak na kulają 50 km to po dotacji Mój ElektrykJak bezpośredni? Nikt tak towarów nie wozi. Sorry, ale dla przewoźnika twój wymarzony i wyczekiwany samochód jest tylko towarem do przewiezienia.
Najbardziej mnie śmieszy jak ktoś kupuje nowe auto i mówi że „nikt wcześniej nie pierdział w fotel”. Niestety takim samochodem jeździło już kilka a może nawet kilkanaście osób wcześniej. Nikt nie przejmuje się wychłodzeniem turbiny przed zgaszeniem samochodu, czy rozgrzanie oleju. W Tesli prawdopodobnie jest włączony tryb transportowy ograniczający parametry samochodu.