Pierwsze dostawy w 2022

Piernik

Posiadacz elektryka
A do mnie właśnie przed chwilą zadzwoniła Pani z salonu ;) więc coś się dzieje.
Jeszcze VIN nie ma ale pytała czy mam dograne finansowanie.

Quba88

Posiadacz elektryka
Ja dostałem dzisiaj maila ze mam uzupełnić profil i że ktoś się będzie kontaktował. Profil już dawno wypełniony ale to chyba oznaką że.cos się rusza :)

Piernik

Posiadacz elektryka
Ja dostałem dzisiaj maila ze mam uzupełnić profil i że ktoś się będzie kontaktował. Profil już dawno wypełniony ale to chyba oznaką że.cos się rusza :)
Ja to samo. Ale poprawiłem tylko literówkę w nazwie ulicy bo się zdarzyła ;)
Może coś tam kliknij ;)
Potem Pani zadzwoniła.

Piernik

Posiadacz elektryka
A i uwaga !
Dzwonią z ID nie zidentyfikowanego, nie bać się odebrać ;)
Jak nie Tesla to może ci od fotowoltaiki ;) no może być też że od patelni, badań prostaty, pościeli itp. ;)

Sfotek

Posiadacz elektryka
Cos wiecej mowila? Tego co pamietam to finansowanie sie ustawialo w 2 kroku. Ja maila tez dostalem ale mam od dawna wszystko uzupelnione.

Piernik

Posiadacz elektryka
Cos wiecej mowila? Tego co pamietam to finansowanie sie ustawialo w 2 kroku. Ja maila tez dostalem ale mam od dawna wszystko uzupelnione.
Pytają na kogo ma być będzie faktura i czy mam dograne finansowanie.
Na razie chyba nie zobowiązująco, ale jak im odpowiadasz w sposób zdecydowany to wydają się zadowoleni ;)

TomTom

Zadomawiam się

Też jestem po rozmowie. Wg mojego rozeznania najwcześniejszy termin odbioru to koniec lutego, a wiec kasę pewnie z tydzień wcześniej trzeba dla nich mieć. Cała nasza rozmowa miała wymiar delikatnie teoretyczny, tzn opierała się na założeniu: jeśli okaże się ze w transporcie jest mój pojazd, to czy raczej będę odbierać. Nie mieli informacji czy mówimy o dostawie tylko ze statku, który wypłynął dziś z Szanghaju, czy będą jeszcze jakieś inne statki w pierwszym kwartale. Ogolnie miła i dość kompetentna osoba z drugiej strony.

domas7

Zadomawiam się
Właśnie dostałem telefon z Tesli - koniec lutego/początek marca auto ma być u nich, pani mówiła, że nie spodziewają się opóźnień, ale w ciągu dwóch tygodni mają to potwierdzić. Zamawiałem 18.10.2021, biały perf, czarny środek.