Pierwsze dostawy w 2022

Boko

Fachowiec
no tak, hasla VIN jest od groma ze wzgledu na slowo Self Driving ale znalazo mi
1641909445445.png

tomwroclaw

Fachowiec
Ja dostałem dzisiaj maila ze mam uzupełnić profil i że ktoś się będzie kontaktował. Profil już dawno wypełniony ale to chyba oznaką że.cos się rusza :)
Też to dostałem i w sumie nie wiem po co ten mail 😂 mam już uzupełnione wszystko od 3 miesięcy. Ciekawe czy rzeczywiście się w końcu skontaktują.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Też to dostałem i w sumie nie wiem po co ten mail 😂 mam już uzupełnione wszystko od 3 miesięcy. Ciekawe czy rzeczywiście się w końcu skontaktują.
sytem odklikał kolejny krok w procesie, od miesiąca mam "przygotowujemy Twoją fakturę" to chyba kaligrafują ręcznie na czerpanym papierze o_Oo_Oo_O

Quba88

Posiadacz elektryka
Do mnie dzisiaj też dzwonili. Potwierdzili, że VIN będzie przypisany za 2 tygodnie i wtedy będzie dokładnie znana data dostawy. Pani powiedziała, żeby działać już z leasingiem więc czekam na ofertę z PKO i zobaczymy co dalej :)

Boko

Fachowiec
Wlasnie udalo mi sie dodzwonic :) pierwsze dostawcy maja byc juz w styczniu ale bardzo male. Glowna dostawa bedzie w lutym. I tak jak pisaly osoby powyzej, pierwsze VIN-y maja byc za 2 tyg i mamy oczekiwac konatktu z ich strony

usrobo

Posiadacz elektryka
Do mnie dzisiaj też dzwonili. Potwierdzili, że VIN będzie przypisany za 2 tygodnie i wtedy będzie dokładnie znana data dostawy. Pani powiedziała, żeby działać już z leasingiem więc czekam na ofertę z PKO i zobaczymy co dalej :)
w jakim dniu zamawiałes?
i daj namiar na kogoś z PKO, robią juz Moj Elektryk ?