Ja w 2 miejscach mam "vin": null. Przed przełożeniem dostawy mialem w jednym z tych pół wpisany poprzedni VIN.
View attachment 3609
Też to dostałem i w sumie nie wiem po co ten mail 😂 mam już uzupełnione wszystko od 3 miesięcy. Ciekawe czy rzeczywiście się w końcu skontaktują.Ja dostałem dzisiaj maila ze mam uzupełnić profil i że ktoś się będzie kontaktował. Profil już dawno wypełniony ale to chyba oznaką że.cos się rusza![]()
sytem odklikał kolejny krok w procesie, od miesiąca mam "przygotowujemy Twoją fakturę" to chyba kaligrafują ręcznie na czerpanym papierzeTeż to dostałem i w sumie nie wiem po co ten mail 😂 mam już uzupełnione wszystko od 3 miesięcy. Ciekawe czy rzeczywiście się w końcu skontaktują.
Ja mialem wybrana gotówkę i przez telefon Pani powiedziałem ze wybieram leasing. Więc to nie jest taka zasada.Czyli z tego co obserwuje to kontaktuja sie z osobami ktore wybraly leasing a nie gotowke
w jakim dniu zamawiałes?Do mnie dzisiaj też dzwonili. Potwierdzili, że VIN będzie przypisany za 2 tygodnie i wtedy będzie dokładnie znana data dostawy. Pani powiedziała, żeby działać już z leasingiem więc czekam na ofertę z PKO i zobaczymy co dalej![]()