krzyss
Pionier e-mobilności
Pisz do nich ! To dziala. Lubia gotowyxh do odbioru ludzi bo szybciej trwa.Kiedy zamawiałeś ? Ja mam umowę leasingowa podpisana i nikt nie dzwonia niech to szlag …..
Pisz do nich ! To dziala. Lubia gotowyxh do odbioru ludzi bo szybciej trwa.Kiedy zamawiałeś ? Ja mam umowę leasingowa podpisana i nikt nie dzwonia niech to szlag …..
Mam już maila zdraftowanego ale mam uraz do nich - w październiku/listopadzie nie potrafiłem do nich się dodzwonić, nie odpisali na żadnego maila do tej pory….wiec uczę się cierpliwościPisz do nich ! To dziala. Lubia gotowyxh do odbioru ludzi bo szybciej trwa.
Tez mam podobnie. W listopadzie wpłata własna dokonana, umowa leasingu dogadana. Czekam na VIN aby dopełnić formalności i podpisać umowę.Kiedy zamawiałeś ? Ja mam umowę leasingowa podpisana i nikt nie dzwonia niech to szlag …..
O to u mnie dokładnie - tez był telefon w grudniu chyba nawet i miał być 2 tyg później ale nie doczekałem sięTez mam podobnie. W listopadzie wpłata własna dokonana, umowa leasingu dogadana. Czekam na VIN aby dopełnić formalności i podpisać umowę.
Jak dzwonili z Tesli pierwszy raz +-miesiąc temu to już powiedziałem, że mam wszystko dograne i czekam tylko na VIN - drugiego telefonu póki co nie było.
Nie zniżę się do tego poziomuNapiszcie maila z tematem:
finansowanie gotowe czekam na VIN - zakup auta
W powodzi maili które dostają to będzie jak plotka na haczyku dla szczupaka ( już zakazane ) 😉
No to jak tak to może taki temat maila: congratulations, your salary goes up starting from March 1A co to jest za zniżanie, ja jak przeglądam pocztę to zawsze patrzę po tematach i najpierw otwieram te które coś informacyjnie wnoszą, a następne jak mam czas. 😎✌️
Kiedyś miałem dwa tel z Norwegii - nie odebrałem żadnego - chyba to nie tesla ?Ja dziś dostałem telefon z informacją, że auto będzie do odbioru w pierwszym lub drugim tygodniu marca. Moim opiekunem jest Pani Olivia i - uwaga - dzwoniła do mnie z numeru niemieckiego +49.
Wpierw odrzuciłem połączenie (jestem na urlopie i mam klientów z Niemiec, więc myślałem, że to klient), ale dostałem zaraz SMS z prośbą o kontakt w sprawie zamówienia Tesli.