Panowie braliście może GAP z PKO? Jeżeli tak to jak Wam wyliczyli. Ja odbieram Model RWD w cenie 219.990 i mam wyliczone 6500zł w skali 5letniego leasingu lub 154zł/miesięczne.
przesada!Panowie braliście może GAP z PKO? Jeżeli tak to jak Wam wyliczyli. Ja odbieram Model RWD w cenie 219.990 i mam wyliczone 6500zł w skali 5letniego leasingu lub 154zł/miesięczne.
Ale szkoda całkowita się może wydarzyć więc od tego chroni. W szczególności jak baterie uszkodzisz.ladne zlodziejstwo na auto ktore ma prawie 0 ryzyko kradziezy, ja za audi s3 o wartosci 225k placilem 2200 poza salonem na 4 lata
Ale szkoda całkowita się może wydarzyć więc od tego chroni. W szczególności jak baterie uszkodzisz.
Popatrz jak zaniżają wartość w dwuletnich teslach. Ja miałem w Volvo szkodę całkowita w 2 miesięcznym aucie i nadal z OC sprawcy użyłem GAPa bo już był spadek.Z tego co rozumiem, GAP zapewnia wypłatę różnicy między wartością przyjętą do likwidacji szkody w AC a wartością fakturową. Należy sobie odpowiedzieć na pytanie jaka będzie wartość na potrzeby AC w trakcie leasingu - czy faktycznie spadek wartości, który będzie objęty ochroną GAP, będzie dotkliwy. W moim przypadku już w tej chwili wartość pojazdu jest 43.000 PLN wyższa niż na fakturze, więc spodziewam się, że "bez łaski" będę mieć sume ubezpieczenia na AC w wysokości bardzo zbliżonej do wartości z FV.