Pierwsze obniżki HL

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
W inventorach w wielu przypadkach nie zmienili
W najbliższym czasie będzie jeszcze taniej. Elektryki się nie sprzedają, a używane bardzo tracą na wartości.
Bardzo mnie to cieszy - poza Tesla mam 3 letniego mercedesa którym od czasu Tesli nikt nie chce jeździć w rodzinie to jeszcze sprzedam jak jest trochę wart i kupię druga Trójkę - nową lub powiedzmy HL do dwóch lat (za jakiś czas).
Nie zakładam sprzedawać Tesli więc to dobra perspektywa.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Swoją drogą ciekawe ilu użytkowników Tesli w Polsce wróciło do spalinowego auta. Znacie takie przypadki?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
W inventorach w wielu przypadkach nie zmienili

Bardzo mnie to cieszy - poza Tesla mam 3 letniego mercedesa którym od czasu Tesli nikt nie chce jeździć w rodzinie to jeszcze sprzedam jak jest trochę wart i kupię druga Trójkę - nową lub powiedzmy HL do dwóch lat (za jakiś czas).
Nie zakładam sprzedawać Tesli więc to dobra perspektywa.
U mnie jest podobnie, domownicy zagłosowali i raczej powrotu do ICE nie będzie, a drugi spaliniak w rodzinie za „chwilę” będzie zmieniony na EX30 obok Model’u 3

Last edited:

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Można wiedzieć co zdecydowało że wybrałeś ex30?
To coś to moja Żona 😉 … no podoba jej się i co zrobisz, jak nic nie zrobisz 😉

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Oki, coś o tym wiem...;) TM3HL praktycznie w tej samej kasie, dlatego pytam skąd taki wybór. Teraz już wiem. Pewnie największą zaletą ex30 jest wielkość...
O właśnie ta kompaktowość tego autka jest urocza, ono jest mega przyjemne, komfortowe i zwinne 😉 No sam byłem zdziwiony jak przyjemnie mi się nim jeździło (na codzień mam Model3 HL LR)

Michal

Moderator

Najnowsze dyskusje