Pióra wycieraczek TMY

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Ja ostatnio wszędzie wkładam Bosch aerotwin i jest OK. Kiedyś dałem Oximo i niestety tak zesztywniały że pierdziały na szybie więc do kosza. Kupiłem przedwczoraj z Alle właśnie do Kony I bez zarzutu. Ale wyleciały też Bosche tylko takie zwykłe, kiepskie niestety, może były stare po prostu.

inter

Pionier e-mobilności
Ja ostatnio wszędzie wkładam Bosch aerotwin i jest OK. Kiedyś dałem Oximo i niestety tak zesztywniały że pierdziały na szybie więc do kosza. Kupiłem przedwczoraj z Alle właśnie do Kony I bez zarzutu. Ale wyleciały też Bosche tylko takie zwykłe, kiepskie niestety, może były stare po prostu.
Oximo miałem i sa słabe.

inter

Pionier e-mobilności
Ostatnio na ali, znalazłem wycieraczki silikonowe, sam jestem ciekaw jak to się sprawuje.

Pabloss

Posiadacz elektryka
W moim przypadku te z Boscha kompletnie sie nie sprawdziły. Nie przetarłem nimi po lodzi a i tak pozostawiają (praktycznie od nowości) paski na szybie.

inter

Pionier e-mobilności
Wychodzi więc na to że najbezpieczniej i najlepiej jest kupić w Tesli
Mam polskie i działaja super. A tesla wycieraczek nie produkuje.

kristof46

Fachowiec
Mam polskie i działaja super. A tesla wycieraczek nie produkuje.
A myślałem że Tesla robi wspaniałe własne wycieraczki z materiału z Marsa ;)
Bosch był zawsze spoko ale jak widać już nie jest. Inne firmy patrząc po komentarzach tu i tam wypadają blado za każdym razem. Wspominasz o polskich ale nie znam nazwy. Wcześniej była mowa o wycieraczkach z Ali ale mi z Ali nie po drodze. Poza tym tam raz trafisz super towar innym razem śmietnik totalny.
Nie wiem kto robi wycieraczki dla Tesli. Może właśnie Bosch. Tyle że może bardziej się do tego przykładają skoro ponownie nie tylko tutaj są polecane że po prostu działają.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
A myślałem że Tesla robi wspaniałe własne wycieraczki z materiału z Marsa ;)
Bosch był zawsze spoko ale jak widać już nie jest. Inne firmy patrzą po komentarz tu i tam wypadają blado za każdym razem. Wspominasz o polskich ale nie znam nazwy. Wcześniej była mowa o wycieraczkach z Ali ale mi z Ali nie po drodze. Poza tym tam raz trafisz super towar innym razem śmietnik totalny.
Nie wiem kto robi wycieraczki dla Tesli. Może właśnie Bosch. Tyle że może bardziej się do tego przykładają skoro ponownie nie tylko tutaj są polecane że po prostu działają.
vise wycieraczki. #7
Jak masz sprawdzoną firmę producenta, to jakość jest powtarzalna na ali.
A AI podało: „Nasza wysokiej jakości gama wycieraczek została wybrana specjalnie do Twojego samochodu Tesla. Oferujemy pióra wycieraczek wiodących producentów, w tym: Bosch, Michelin, Valeo, Lucas, SWF , a także nasze nagradzane pióra wycieraczek AeroWiper.”

Bronek

Pionier e-mobilności
Z życia wzięte : jw napisałem wywalilem nowo zakupione niby chyba Bosche ( nie do rozpoznawania } ,bo mazaly gorzej niż dwuletnie orginalnie zalozone w fabryce.
Kupiłem ale zapłacił ktoś , kto kupił z moim polecem Teslę (Dzięki) w sklepie Tesli i OK . Też Bosche ale bez oznaczeń jakie miały te pierwsze.
Niemniej są dobre.