Pióra wycieraczek TMY

Robert RM

Zadomawiam się
Hej,
nie znalazłem na forum, więc zakładam nowy wątek.

Jakie pióra wycieraczek polecacie do swoich TMY?

Moje po niecalych 2 latach już delikatnie smużą i szukam godnego zastępstwa.

kristof46

Fachowiec
No właśnie patrząc po wymiarach to bardziej pasowałyby Bosch 3 397 014 621. Nawet sam Bosch podkreśla że te drugie są zbyt krótkie choć pasują

inter

Pionier e-mobilności
Hej,
nie znalazłem na forum, więc zakładam nowy wątek.

Jakie pióra wycieraczek polecacie do swoich TMY?

Moje po niecalych 2 latach już delikatnie smużą i szukam godnego zastępstwa.
W zaleceniach Tesli, jest w zakładce serwis (ekran), co roku wymiana.
Kupiłem Vise za 57 zł, narazie OK.
650 mm-480 mm

Bronek

Pionier e-mobilności
Uwarzajcie na te Bosche z Allegro itp . Nie zawsze nawet jak tak na 100% wyglądają , to takimi są . Właśnie wywaliłem 2 pary niby ok ... A te stare używane byly lepsze.
W końcu zsmowilem te za182 zl od Tesli . Niestety są drogie OK . .
Przynajmniej u mnie.

kristof46

Fachowiec
Uwarzajcie na te Bosche z Allegro itp . Nie zawsze nawet jak tak na 100% wyglądają , to takimi są . Właśnie wywaliłem 2 pary niby ok ... A te stare używane byly lepsze.
Przynajmniej u mnie.
uuu a co było nie tak? W sumie Bosch czy z Allegro czy z innego sklepu będzie taki sam...no chyba że wiadomo chińszczyzna
Ja po dwóch latach muszę w końcu zmienić. A czy Tesla u siebie w Markach ma dostępne stacjonarnie do kupienia?

inter

Pionier e-mobilności
Przynajmniej u mnie.
Kiedyś kupowałem Bosche, ale po kilku miesiącach były do wyrzucenia. Juz wiecej nie kupiłem. Chińskie z ali były 100% lepsze.

Najnowsze dyskusje