elektryczna droga
Fachowiec
czasami zastanawiam się czy ludzie w tym kraju znają tylko Chorwację
A jakie inne miejsce / kraj polecisz samochodem. Max 1500km z Polski, z ciepla woda morska, gwarancja pogody i akceptowalnymi cenami?czasami zastanawiam się czy ludzie w tym kraju znają tylko Chorwację![]()
Jest jeszcze problem z plażą.A jakie inne miejsce / kraj polecisz samochodem. Max 1500km z Polski, z ciepla woda morska, gwarancja pogody i akceptowalnymi cenami?
Przynajmniej nie mam piachu w du…Jest jeszcze problem z plażą.
Owszem, zdarzają się piaszczyste, ale ich znalezienie to większy wyczyn niż ładowarki DC w Polsce B.
I nawet jak się zdarzą, to i tak jakość nie taka jak nad Bałtykiem.
Ale i tak jestem w CRO rok w rok, o ile nie trafi się jakiś mega tani last minute (albo promocyjny lot) do Grecji.
Bo reszta jest super, a młode kalmary najlepsze na świecie.
Jak się galoty nosi, to się nie ma.Przynajmniej nie mam piachu w du…![]()
Popsułeś chłopakom zabawę...https://www.cro.pl/forum/ i wszystko w temacie samej Chorwacji
Byłem 10 dni w Pesaro... po drugiej stronie tego samego morza. Pizza poniżej 10EUR, kawka 1 EUR, lody 2EUR za 3 porcje - bardzo pozytywnie zaskoczony cenami. Dystans podobny jak na Makarską a plaże piaszczyste i infrastrutkura lepiej rozwinięta.A jakie inne miejsce / kraj polecisz samochodem. Max 1500km z Polski, z ciepla woda morska, gwarancja pogody i akceptowalnymi cenami?
Za to woda mętna i zielono-brązowa?Byłem 10 dni w Pesaro... po drugiej stronie tego samego morza. Pizza poniżej 10EUR, kawka 1 EUR, lody 2EUR za 3 porcje - bardzo pozytywnie zaskoczony cenami. Dystans podobny jak na Makarską a plaże piaszczyste