nie ma za coWoooW podgrzewanie baterii w drodze do innych ładowarek niż SuC rzeczywiście to działa!
Aż mi się ręka trzęsła ze szczęścia
View attachment 3095
Chyba najlepszy podnośnik jakiego używałem to taki z Audi A8, A6 itd. Ważne, żeby kupić takiego z odpowiednim, czyli płaskim, 'zakończeniem' które podpiera auto - bo są różne.Wożę stary podnośnik trapezowy, on wchodzi. Ale jak dwie opony mi poszły po prawej, to na flakach musiałem wjechać na znalezione deski.
Czy testlowe assistance na przebita opone jest za darmo w ramach gwarancji na auto ?No złapałem gumę
Chciałem wymienić koło samemu bo było to 500 m od domu, ale niestety trzeba mieć bardzo niski Podnośnik. Musiałem zadzwonić na Assistance Tesli. Najpierw połączyłem się z centrum w Niemczech, po godzinie zadzwonił Czeski pracownik pracujący w Amsterdamie i po następnej godzinie wysłano autoholowanie z pobliskiej miejscowości, ja w tym czasie czekałem w domu, całość zajęła Ok 3 h.
Wszystkie osoby na początku pytały się czy ja jestem bezpieczny czy to nie jest na autostradzie. Może wtedy byłaby udzielona szybciej ta pomoc
View attachment 4528