2 to można go zaprogramować żeby połączenie odbierał ?1.ilu kierowców .. To tyle ? .
2. Programowalny lewy
3.Ciekawe czy, nie sprawdzałem komendy " odbierz telefon",. Zawsze bylo by to coś
2 to można go zaprogramować żeby połączenie odbierał ?1.ilu kierowców .. To tyle ? .
2. Programowalny lewy
3.Ciekawe czy, nie sprawdzałem komendy " odbierz telefon",. Zawsze bylo by to coś
Czasem trudno skleić jak tak zaawansowany samochód nie posiada tak banalnej a zarazem często używanej i potrzebnej funkcji....Nie.. I sprawdziłem - komenda też nie działa
Dziwne, u mnie działaNie potrafię zrozumieć dlaczego naciśnięcie prawego przycisku na kierownicy, normalnie służącego do obsługi głosu, nie odbiera telefonu. W większości samochodów dokładnie tak to działa...
To Tesla, więc będzie cały czas lepiej ale nie raz trochę gorzejTo Tesla więc co bedzie dalej >>>.????
Właśnie dostałem nową wersję i już po cichu poprawili, że można sobie przypiąć nagranie rejestratora do szybkiego menu. Powoli naprawią błędyTo Tesla, więc będzie cały czas lepiej ale nie raz trochę gorzej![]()