Bronek
Pionier e-mobilności
Ja mam od 6 ciu lat zwykły trapezowy bo zajmuje mało miejsca i kosztuje z 5 dych ? Do tego klucz dlugi (samoobrona przy okazji) warto kawalek deski lub najazdu bo szczególnie wTm3 jest nisko i flak tak obniży denko auta ze żadnego podnośnika nie wsuniemy , szczególnie np na poboczu miekkim. Trzeba czasem najecha na jakies podwyższenie np kamienie , deska , cegły itp .
Skladana saperka . Kilka przejściówek na rozne nakretki na koła 17 , 19 ..., podkladki (ale one za czasem przeszkodą)
To są nawyki z lat ciemnych gdzie dodatkowo woziło się pończochę.
Raz mi sie5 przydalo jak dwa koła poszły z prawej na ostro (przeciete opony na betonie) . Syn dowiózł zimówki na felgach i bez znalezionych cegieł i podkopania , bylaby niemożliwa "polowa" wymiana .
Skladana saperka . Kilka przejściówek na rozne nakretki na koła 17 , 19 ..., podkladki (ale one za czasem przeszkodą)
To są nawyki z lat ciemnych gdzie dodatkowo woziło się pończochę.
Raz mi sie5 przydalo jak dwa koła poszły z prawej na ostro (przeciete opony na betonie) . Syn dowiózł zimówki na felgach i bez znalezionych cegieł i podkopania , bylaby niemożliwa "polowa" wymiana .