Półka bagażnika

pmlody

Pionier e-mobilności
Jeśli to nie tajemnica, to pochwal się ile zapłaciłeś, będę wiedział czy aktualna promocja, to faktycznie okazja, czy czekać na lepszą cenę ;.
Poszukaj kodów rabatowych w necie. Ja to kupowałem w listopadzie a do 3ki w 2022. Za y płaciłem jakieś 1100zl.

KrzysztofFly

Moderator
Poszukaj kodów rabatowych w necie. Ja to kupowałem w listopadzie a do 3ki w 2022. Za y płaciłem jakieś 1100zl.
No to w tej chwili wychodzi podobnie, z kodem "ST28", który sami podają. W sumie to już nawet zamówiłem ;).

pmlody

Pionier e-mobilności
No to w tej chwili wychodzi podobnie, z kodem "ST28", który sami podają. W sumie to już nawet zamówiłem ;).
Ja znalazłem jakiś w necie i dał chyba z 2% więcej rabatu :D

KrzysztofFly

Moderator
Nie zapomnij + cło.
No właśnie ja 2x nie płaciłem. Mimo że paczka szła z Chin.
Do mnie się wczoraj odezwali z DHL odnośnie odprawy celnej, abym potwierdził dane otrzymane od sprzedawcy. Tak więc niedługo będę wiedział czy + cło, czy też nie ;).

eimi

Pionier e-mobilności
Do mnie się wczoraj odezwali z DHL odnośnie odprawy celnej, abym potwierdził dane otrzymane od sprzedawcy. Tak więc niedługo będę wiedział czy + cło, czy też nie ;).
wystarczy sprawdzić czy dostawa jest DTP czy DAP

pmlody

Pionier e-mobilności
Hmmm mi przyszło fedexem, DHL to mi zawsze cło dowala... W sumie sam się dziwiłem, że nie było cła, bo zostawiłem na to rezerwę przy zamówieniu :D