Półka bagażnika

eimi

Pionier e-mobilności
Tesla miała kiedyś cenę zbliżona do segmentu premium i stąd pewnie to postrzeganie niektórych że jak wysoka cena to musi być premium. A ta cena wynikała zupełnie z czego innego.

Czy połowa odsłoniętego bagażnika a na drugiej połowie półka to dobry dostęp do bagażnika czy jeszcze nie?

Roleta dla mnie ma wiecej wad. Najlepsza by była podnoszona półka z klapą plus możliwość wyjęcia i podnoszona siatka oddzielająca przestrzeń bagażowa tak jak w BMW. Ale to rozwiązanie z półką co jest teraz nie jest tak złe jak większość osób je opisuje. Taki nawet częściowy parapet w bagażniku na odłożenie czegoś wyżej mi się bardzo przydaje.

pmlody

Pionier e-mobilności
No i tu jest błąd klientów, że patrzą na coś, czy jest premium, czy nie, przez pryzmat ceny. A to nie tak działa. Tesla 3 i Y to miały być w założeniu właśnie tanie passaty dla ludu. I są.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Dla mnie oryginalna półka jest całkowicie użyteczna i nie mam potrzeby "kombinowania" innej. Mam ja złożoną do połowy ponieważ w ten sposób jest łatwiejszy dostęp do bagażnika z którego korzystam codziennie. Szyba w Y jest tak ciemna, że nic nie widać co jest w bagażniku i można spokojnie mieć półkę ustawiona do połowy.

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
Dla mnie oryginalna półka jest całkowicie użyteczna i nie mam potrzeby "kombinowania" innej. Mam ja złożoną do połowy ponieważ w ten sposób jest łatwiejszy dostęp do bagażnika z którego korzystam codziennie. Szyba w Y jest tak ciemna, że nic nie widać co jest w bagażniku i można spokojnie mieć półkę ustawiona do połowy.

Pokaż foto

DiTus

Zadomawiam się
Ja mam tak jak na fotce... dwoje dzieci w szkolnym wieku, codzienne dojazdy do szkoły, sprawdza się doskonale...

Attachments

• 20250208_080627.jpg
    20250208_080627.jpg
    2,7 MB · Liczba wyświetleń: 48

Uako

Zadomawiam się
Też tak mam, większość rzeczy pakuję do tego dużego schowka pod podłogą żeby nie latały po bagażniku i jest spoko :D

pmlody

Pionier e-mobilności
Też tak mam, większość rzeczy pakuję do tego dużego schowka pod podłogą żeby nie latały po bagażniku i jest spoko :D
Ja z tego powodu, uzywam frunka :D