Pomarszczony Fotel

Peteros

Zadomawiam się
Witam,

czy u was też tak szybko występuję deformacja eko skóry na fotelach? Ja wiem, że takie rzeczy się dzieją w autach ale to raczej przy przebiegach rzędu 100k a nie po 7k.

Podlega to reklamacji?

FotelTesla.jpg

blazej

Pionier e-mobilności
Ja mam dopiero 4k km, ale nic takiego nie mam. Delikatne zmarszczki, ale to od nowości, mam bardziej od wewnątrz, ale w Hondzie miałem podobnie prawie od razu, a później po 40k km już miałem przetartą naturalną skórę. Tutaj na razie fotele wyglądają jak nowe.

Szczerze mówiąc, to jak patrzę na samo siedzisko, to też to wygląda słabo - jakieś wgniecenia jakby i wybłyszczenia, czy to bardziej kwestia światła? No ja nic takiego nie mam na pewno. Fotel jak nówka.

czy u was też tak szybko występuję deformacja eko skóry na fotelach? Ja wiem, że takie rzeczy się dzieją w autach ale to raczej przy przebiegach rzędu 100k a nie po 7k.
U mnie to niestety wygląda podobnie do Ciebie - 10 miesięcy i 13k km. To pomarszczenie widoczne jest już od kilku miesięcy.
Dodatkowo, pod kątem, na siedzisku widać jakby wgłębienia, gdzie pewnie są wyloty powietrza do chłodzenia tyłka.
Trochę mnie to martwi, bo nie powinno tak szybko być to widoczne.

Ktoś już coś takiego reklamował?

xbeyond

Zadomawiam się
Witam,

Podlega to reklamacji?

View attachment 20432
Pomarszczony fotel to pół biedy . Gorzej jak Fred się zmarszczy 😉. Przepraszam ale musiałem 😀.