Pomoc drogowa w aplikacji

piotrazz

Posiadacz elektryka
Nie miałem aktualizacji aplikacji od kilku dni i nagle się pojawiła dodatkowa opcja na samym dole. Kolejny bug?

1699468427215.jpeg

nabrU

Moderator
U mnie jest od zawsze (czyli od 18 sierpnia ;)). Ale to pewnie zależy od kraju...

daniel

Señor Meme Officer

piotrazz

Posiadacz elektryka
Zwykle zmiany w aplikacjach są ukryte, jak feature jest gotowy to go uaktywniają, tak jak w tym przypadku. U mnie wcześniej pojawiała się opcja z ładowaniem poza szczytem czy jakoś tak. Okazało się, że przez przypadek ;-)

nabrU

Moderator
Czyli, że wcześniej Tesla nie oferowała pomocy drogowej w ogóle w PL czy po prostu nie było tej opcji w apce?
U mnie sprawa wyglądała następująco: przed odbiorem zapytałem czy jest jakieś assistance (gdyż musiałem albo nie uwzględnić to w pakiecie ubezpieczenia) i właśnie powiedziano mi o tym, że to jest i że realizuje się to z apki.

pmlody

Pionier e-mobilności
Czyli, że wcześniej Tesla nie oferowała pomocy drogowej w ogóle w PL czy po prostu nie było tej opcji w apce?
U mnie sprawa wyglądała następująco: przed odbiorem zapytałem czy jest jakieś assistance (gdyż musiałem albo nie uwzględnić to w pakiecie ubezpieczenia) i właśnie powiedziano mi o tym, że to jest i że realizuje się to z apki.
Nie było w apce

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ja tego nigdy nie miałem. Na żadnym z aut.