Pompka kupiłem i polecam. Obleciałem jedna oponę samochodową i kilka rowerów i hulajnog

Bronek

Pionier e-mobilności
Oczywiście nie jest to do warsztatu ale fajnie się dopompowuje. Mam jeszcze inne ale ta jest mała i plus np jakiś klej w aerozolu i można jechać np rowerem do lasu. Mała i mocna
W aucie awaryjnie też. Ładuje się szybko ładowarką 40wat USB'C
Są lepsze i gorsze Kupiłem na Amzonie razem z zaprawką do Tesli i końcówkami do pompowania

Screenshot_20230616-183427_Brave_copy_1024x833.jpg

Last edited:

vwir

Pionier e-mobilności
Mam od kilku lat, polecam. Ma tylko jeden minus - włącza się po wyciągnięciu końcówki z dziury w obudowie. Z czasem wyłącznik w tej dziurze tak się wyrobił, że w losowych momentach się włącza i wyłącza.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Mam od kilku lat, polecam. Ma tylko jeden minus - włącza się po wyciągnięciu końcówki z dziury w obudowie. Z czasem wyłącznik w tej dziurze tak się wyrobił, że w losowych momentach się włącza i wyłącza.
Za często dmuchasz...! ;-)

vwir

Pionier e-mobilności
Nie no żeby się w ogóle coś pojawiło na wyświetlaczu to wyciągasz końcówkę z dziury. Tam się skopał wyłącznik.

Bronek

Pionier e-mobilności
Co prawda w dymaniu nie jestem nowicjuszem ale w przypadku tej pompki owszem.
Tak ale tam jest zabezpieczenje przed włączeniem gdy końcówką jest swobodna. Czyli wyłącznik ale faktycznie po wyjęciu włączając.
Z tym że u mnie nie było to dopchane fabrycznie i Pompka się wyłącza z wyciągniętym fiutem z dziurki po pewnym czasie.ok 2 minut
A ponownie włączyć można przytrzymując długo środkowy przycisk BEZ PENETRACJI rurką dziury
Jak zwykle filmik będzie, bo żona twierdzi iż kłamię notorycznie obiecałem wierność po grób a jeszcze ona żyje

Last edited:

vwir

Pionier e-mobilności
No wiem, że można, dlatego nie robię z tego wielkiego problemu. Olewam to. Ale fakt jest faktem, że się spsuło. Ale mam ją już kilka lat, więc swoje już wydymała. Do samochodu polecam tak umiarkowanie, bo pompowanie trwa dłuuuuugo. Czasami mi się nie chce czekać i podpinam duży kompresor. Ale do motocykli, rowerów, piłek, etc jest świetna. No i ma w komplecie przejściówkę do cienkiego zaworu rowerowego i szpilkę do piłek.

inter

Posiadacz elektryka
Ta, to poprzedni model, a włącznik od czasu do czasu psiknąć silikonem.
Nowy model ma inny wyświetlacz i gniazdo USB-C i podobno szybciej pompuje.

radioaktywny

Posiadacz elektryka
Oczywiście nie jest to do warsztatu ale fajnie się dopompowuje. Mam jeszcze inne ale ta jest mała i plus np jakiś klej w aerozolu i można jechać np rowerem do lasu. Mała i mocna
W aucie awaryjnie też. Ładuje się szybko ładowarką 40wat USB'C
Są lepsze i gorsze Kupiłem na Amzonie razem z zaprawką do Tesli i końcówkami do pompowania

View attachment 11501
Dzięki za poradę. Zamówiłem, dostałem i działa bardzo ładnie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest innej firmy ciut większa mocniejsza i ponoć ma lepszy wyświetlacz, ale tak można mnożyć inne zalety i czekać jak na kolejną wersje Tesli...
Ta to jest zloty środek między rozmiarem a wydajnością.

Mam do dopompowywania i kontroli łącznie z czterema zbiornikami przeponowymi od pompy ciepla i studni , oponami grubo ponad 30 wentyli!
Na 230v lub 12v to kable upierdliwe mam dwa kompresory
mam jeszcze z Lidla na akumulator ale wężyk sie popsuł i jakości cienko dyma
Z tym sie milo gania.... Poszukam adaptera, moze jest aby nie wkręcać a łapać wentyl szybkozlaczką

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja tak jak Ty Darek@Bronek jestem gadżeciarzem, też mam 2 kompresory i dużo innego staffu i uważam że nikomu nie dogodzisz, możesz tylko jak chcesz, opisywać swoje doświadczenia.
Jak Ktoś chce to z tego skorzysta jak nie to.., jego koszt 👍😉
Mnie stać na kupowanie gadżetów, które mnie bawią, opisuje doświadczenia z nimi, ale nikogo nie bede przekonywał,
To nie mój problem… 😎✌️