Pompka kupiłem i polecam. Obleciałem jedna oponę samochodową i kilka rowerów i hulajnog

Bronek

Pionier e-mobilności
Oczywiście nie jest to do warsztatu ale fajnie się dopompowuje. Mam jeszcze inne ale ta jest mała i plus np jakiś klej w aerozolu i można jechać np rowerem do lasu. Mała i mocna
W aucie awaryjnie też. Ładuje się szybko ładowarką 40wat USB'C
Są lepsze i gorsze Kupiłem na Amzonie razem z zaprawką do Tesli i końcówkami do pompowania

Screenshot_20230616-183427_Brave_copy_1024x833.jpg

Last edited:

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Oczywiście nie jest to do warsztatu ale fajnie się dopompowuje. Mam jeszcze inne ale ta jest mała i plus np jakiś klej w aerozolu i można jechać np rowerem do lasu. Mała i mocna
W aucie awaryjnie też. Ładuje się szybko ładowarką 40wat USB'C
Są lepsze i gorsze Kupiłem na Amzonie razem z zaprawką do Tesli i końcówkami do pompowania

View attachment 11501
Dzięki za poradę. Zamówiłem, dostałem i działa bardzo ładnie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest innej firmy ciut większa mocniejsza i ponoć ma lepszy wyświetlacz, ale tak można mnożyć inne zalety i czekać jak na kolejną wersje Tesli...
Ta to jest zloty środek między rozmiarem a wydajnością.

Mam do dopompowywania i kontroli łącznie z czterema zbiornikami przeponowymi od pompy ciepla i studni , oponami grubo ponad 30 wentyli!
Na 230v lub 12v to kable upierdliwe mam dwa kompresory
mam jeszcze z Lidla na akumulator ale wężyk sie popsuł i jakości cienko dyma
Z tym sie milo gania.... Poszukam adaptera, moze jest aby nie wkręcać a łapać wentyl szybkozlaczką

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja tak jak Ty Darek@Bronek jestem gadżeciarzem, też mam 2 kompresory i dużo innego staffu i uważam że nikomu nie dogodzisz, możesz tylko jak chcesz, opisywać swoje doświadczenia.
Jak Ktoś chce to z tego skorzysta jak nie to.., jego koszt 👍😉
Mnie stać na kupowanie gadżetów, które mnie bawią, opisuje doświadczenia z nimi, ale nikogo nie bede przekonywał,
To nie mój problem… 😎✌️