Porównanie firm leasingowych

Jusand

Posiadacz elektryka
Ktoś kiedyś brał leasing w tym Santander multirent ? Same negatywne opinie znajduje o nich
Ja mam w Multirent, osobiście nie mam problemów. Jeden samochód był bezproblemowo, nawet po terminie przewidzianym w umowie wystawili mi fakturę na prywatną osobę.
Drugi raz już z Tesla, za późno ubezpieczenie zgłosiłem, też po terminach, 2 dni przed końcem polisy. Też uwzględnili.
Podkreślam, ja osobiście jestem zadowolony, a będę jeszcze bardziej jak ogarną w końcu wsteczne dofinansowanie.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Proponuję sprawdzić też leasing w ING - właśnie procesuję u nich umowę. Po różnych perypetiach w PKO Leasing i obu Santanderach tutaj póki co jest bardzo sprawnie. Pozytywna decyzja w ciągu dwóch dni. Oferta też całkiem OK biorąc pod uwagę obecne warunki ze stopami procentowymi.

Mateusz

Zadomawiam się
Proponuję sprawdzić też leasing w ING - właśnie procesuję u nich umowę. Po różnych perypetiach w PKO Leasing i obu Santanderach tutaj póki co jest bardzo sprawnie. Pozytywna decyzja w ciągu dwóch dni. Oferta też całkiem OK biorąc pod uwagę obecne warunki ze stopami procentowymi.
podasz kontakt do twojego agenta?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Kontaktowałem się z nimi przez formularz na stronie: https://www.inglease.pl/kampania/ekoleasing-esg-moj-elektryk . Następnie skontaktowała się ze mną Pani Katarzyna i przez cały czas procesowała najpierw ofertę, później wniosek o leasing, dostałem pozytywną odpowiedź i obecnie złożyliśmy wniosek o dotację do BOŚ. Kontakt poszedł na priv.

huvvy

Zadomawiam się
ING potrafi przebić multirenta ofertą, także również polecam tam próbować. Umowa bez kruczków i idiotycznych dopłat za wszystko.