Pożary samochodów spalinowych

mALEK

Pionier e-mobilności
najgorsze że właśnie ta dezinformacja zagraża życiu i zdrowiu, ...
a w komentarzach

1745571350952.png

wiec...

pmlody

Pionier e-mobilności
Tak działają ludzie. Jadę wczoraj sobie rowerkiem, po DDR. Włazi mi jakiś zmęczony życiem koleś, to hamuję. Zatrzymałem się z 3m od niego i mówię, że tu droga dla rowerów jest. Gościu zaklął i rzuca tekstem: to może trzeba zlikwidować. No spoko... może trzeba 🤦‍♂️ Zacząłbym od likwidacji łatwego dostępu do alkoholu, ale co ja tam wiem.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
BMW w akcji:

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Trzcianka, DK79, Sandomierz-Kraków:

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Dobra ilustracja do mądrości ludowej: gaśnicą samochodową niczego się nie da ugasić

dokładnie i ten mit jest mega szkodliwy i niebezpieczny, ludzie bagatelizują rozpoczęty pożar samochodu spalinowego i ciągle mają w głowie że jak coś to 0,5kg gaśnica wymagana w prawie aby ją mieć uratuje nas, sąsiada, przechodniów

ostatnio na parkingu lidla jeden dziadek zobaczył że zaczyna mu się palić to co zrobił? wjechał w sam środek parkingu i zaparkował obok innych samochodów i myślał że ludzie wyjdą i mu pomogą... pożar łatwo przeszedł i nadpalił inne auta ale pojawiła się straż i pomogła to powstrzymać

zibizz1

Pionier e-mobilności
Dobra ilustracja do mądrości ludowej: gaśnicą samochodową niczego się nie da ugasić
Da sie ugasić zarzewie pożaru a nie pożar. Pierwsza minuta jest kluczowa, każda sekunda. Ta mala gaśnice warto mieć pod fotelem kierowcy/pasażera a nie w bagażniku. Nawet jeśli ta mala nie da rady to mozna zyskać kolejne 10-15 sekund aż zjawi się ktoś z większą

Najnowsze dyskusje