Poziom naładowania baterii w procentach

adwski

Nowy na Forum
Zamówiłem eC4 ale niestety stoi obecnie na produkcji z powodu braku części. Postanowiłem, że do czasu odbioru auta wypożyczę Peugeota e208. Dzisiaj rano odebrałem auto w W-wie. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Dotąd zrobiłem 10 km z placu do biura. Po pracy jadę do Poznania. Podczas porannej jazdy próbowałem znaleźć gdzieś procentowy wskaźnik naładowania baterii. Nie udało się. Próbuje coś znaleźć w necie ale dotąd nic nie znalazłem. Czy ktoś z użytkowników może podpowiedzieć czy taki wskaźnik w ogóle jest w peugeocie i jeśli tak o jak go włączyć by podczas jazdy był widoczny?

Jusand

Posiadacz elektryka
Na prawej manetce masz przycisk, tam jest informacja o chwilowym zużyciu i procent akumulatora. Nie wiem jakie masz zegary czy 3D? Jeśli tak to tam w widoku osobistym można ustawić aby na stałe wyświetlał te informacje.

adwski

Nowy na Forum
Na prawej manetce masz przycisk, tam jest informacja o chwilowym zużyciu i procent akumulatora. Nie wiem jakie masz zegary czy 3D? Jeśli tak to tam w widoku osobistym można ustawić aby na stałe wyświetlał te informacje.
wygląda na to, że u mnie po prostu nie ma tej funkcji. Na prawej manetce mam tylko średnie zużycie oraz 2 pamięci trasy. 3D nie mam

adwski

Nowy na Forum

Attachments

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    116,5 KB · Liczba wyświetleń: 12
  • unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    72,3 KB · Liczba wyświetleń: 13

p0li

Pionier e-mobilności
to jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze jest to model 2021 i one tego nie mialy i raczej nie beda mialy

adwski

Nowy na Forum
Całkiem możliwe, data pierwszej rejestracji to 06.2022 ale modelowo to może być 21. Cóż, pozostaje poczekać na auto docelowe - eC4. Dzięki za pomoc