3000pln w body shop za malowanie tylnego zderzaka to normalna cena?tyle samo co każdy inny samochód tego rozmiaru
Wykalibrują tez czujniki? .. o ile beda jeszcze dzialaly po malowaniuw mojej wiosce pomalują za 350Za element.
No bez przesady, każdy lakiernik demontuje czujniki przed lakierowaniem, a ich ponowny montaż nie wymaga żadnej kalibracji.Wykalibrują tez czujniki? .. o ile beda jeszcze dzialaly po malowaniu![]()
Naprawde nie mozna kupic zderzaka w Tesli ? hmmm....No bez przesady, każdy lakiernik demontuje czujniki przed lakierowaniem, a ich ponowny montaż nie wymaga żadnej kalibracji.
O ile lakierowanie nie jest jakimś rocket science to już z zakupem nowego zderzaka może być problem. Tesla nie sprzedaje takich rzeczy w swoich serwisach, tak samo jak większość rzeczy karoseryjnych. Stąd też używki „trzymają cenę”
Zderzak w tesli pomaluja perłą dwu warstwową za 350 ? i nie pędzlem ?w mojej wiosce pomalują za 350Za element.
Pisałem że na wsi pod Wawą. Takie były ceny parę lat temu, teraz i dla Tesli pewnie rzeczywiście wyjdzie drożej, bo musi wziąć margines na brak doświadczenia i możliwość poprawekJak to gdzie, w szopie, bez faktury, z poprawkami do 3 miesiecy od odbiorujak ktos ma zaklad w miescie, wzglednie placi podatki i ma komore to 600-800 zl to minimum