Praca w Tesli

tom9001

Zadomawiam się
Jeśli to ten: https://www.ikea.com/pl/pl/p/faergrik-kubek-kamionka-bialy-60143992/

to złodziej jest kompletnym kretynem. To jest najgorszy kubek z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Powodzenia dla tego, kto na jednym palcu utrzyma kubek pełny gorącej kawy, żeby się nie obracał...

Chyba, że ktoś to zrobił na znak protestu, żeby zamówili "normalne" kubki ;)
Przecież nie wyniosła tego jedna osoba, tych kubków "zniknęło" 65 tysięcy 😀

Belkot

Posiadacz elektryka
Od razu widać, że "nasi" tam są
Oceniasz po sobie? Tez kradniesz w pracy? Chcialbym ci powiedziec ze w Polsce to jest mało kradziezy w porówaniu do innych swiatłych krajów. Ale oczywiscie ty musisz pluc na swój naród bo taka z ciebie ...

piotrpo

Pionier e-mobilności
To jest najgorszy kubek z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia.
Ten kubek ma ogromną zaletę, wchodzi jeden w drugi jak lego. Dzięki temu można na jednej standardowej półce szafki z Ikea trzymać grubo ponad 100 takich.

A do kawy polecam takie szklane podwójne. Dość drogie, ale nie parzą i trzymają temperaturę.

vwir

Pionier e-mobilności
Ten kubek ma ogromną zaletę, wchodzi jeden w drugi jak lego. Dzięki temu można na jednej standardowej półce szafki z Ikea trzymać grubo ponad 100 takich.
Wszystko zależy od priorytetów. Jeśli najważniejsze jest trzymanie kubka w szafce to tak, super sprawa. Tylko jeśli w szafce mam zmieścic dużo bezużytecznych rzeczy to chyba nie do końca ma sens.

A do kawy polecam takie szklane podwójne. Dość drogie, ale nie parzą i trzymają temperaturę.
Wiem, mam, używam. Akurat nie z Ikei.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Ale oczywiscie ty musisz pluc na swój naród bo taka z ciebie ...
Wiesz, ja może nie pluję ale uważam że sami sobie wystawiamy jak najgorsze świadectwo narodowego nieudacznictwa (że o rasizmie nie wspomne) vide "polskie" fabryki samochodów (również tych elektrycznych), AGD, baterii itd. Bismarck niestety miał rację odnośnie Polaków a PiS za słowa prawdy o polskim nieudacznictwie chciał wsadzać do więzień - jak każdy totalitarny reżim, jak Rosjanie. My powinniśmy spojrzeć na to swoje nieudacznictwo, przyznać się do tego, wziąć się do roboty i może za 20-30 lat produkt Made in Poland będzie coś znaczył. I nie chodzi mi o to, że Polak jak wyjedzie na wyspy to jest lepszy niż... każdy. Chodzi mi o Polaków w Polsce.
Czy inne nacje kradną nie wiem. Do połowy lat 90-tych okradanie pracodawców i pijaństwo w pracy było normą, później, w mojej firmie wróciło to na właściwe tory - dostępność towarów plus docenienie swojej pracy. Piszę tylko o swojej firmie bo o innych wiedzy nie posiadam.