Prędkość ładowania - czy zwolniło??

Michal

Moderator
Wygląda to na bug w Iphone. Pewnie poprawią z kolejną aktualizacją.
Wygląda na bug w Twoim iPhone ;) Jeśli problem byłby globalny, to już raczej ktoś by to zgłaszał na forach w krajach zachodnich, gdzie penetracja iPhone jest >50%. Dlatego poszukałbym na Twoim miejscu informacji jak doszczętnie usunąć aplikację z telefonu, bo skoro reinstalacja nie pomogła, to wydaje mi się, że iPhone musi jednak zostawiać jakieś ustawienia i je przywracać...

A jeszcze taki (może głupi) pomysł - próbowałeś przełączać tam różne opcje i zapisywać, wychodzić i zamykać apkę? Może coś się poprawi jak zapiszesz ustawienie inaczej, a później wrócisz?

Bronek

Pionier e-mobilności
Czasem nie trzeba ustawić w samochodzie kiedy zaczyna się szczyt w danej lokalizacji?
Na poczatku jak pojawila sie ta możliwość, to były "jaja" - kilka razy trzeba bylo próbować, godzina czy minuta wracała. Inaczej było w aucie inaczej w aplikacji. Od chyba trzech aktualizacji to się uspokoilo
Ad ustawianie, to i tu i tu można ustawic godzine kończącą tzw tani prąd. W aplikacji nawet prościej moim zdaniem.
zauwazyłem jedna rzecz. ustawiam 16A a czesto mi zmienia na 15A przy programowaniu.

Michal

Moderator
Napiszcie na Apple store (czy jak się to tam nazywa), że jest problem. Zwykle firmy dość mocno monitorują komentarze przy aplikacjach, pewnie dlatego, że Apple/Google im się dobiera do skóry za duże ilości negatywów... Możecie też zgłosić błąd do Tesla w aplikacji ;) (opisać i dorzucić screenshot)