Premium Connectivity przygód trylogia

JareG

Pionier e-mobilności
Mam nadzieję, że przez dzieki tobie, nie wpadną na pomysł, że trzeba to ogarnąć i zaczniemy płacić. Chociaż oficjalnie do marca mam to jeszcze za darmo.
Nooo.. Daniel, szykuj się ;) Albo szykuj jakąś anytarczę, to teraz modne 🤣

Pozdrawian

krzyss

Pionier e-mobilności
Prosili żebym się nie chwalił bo.... nie mogę opowiedzieć. jak zaczną wymieniać innym to opiszę jak to było w moim przypadku ale ... tak, we wrześniu
Nie bylo chyba innego wlasciciela TM3 z 2.5 w PL :)
Ale dobrze ze sie udalo.

danielm

Pionier e-mobilności
29 grudnia dodzwoniłem się na infolinie Tesli że nie mogę kupic premium a bardzo bym chciał. Pan stwierdził że pewnie bedzie trzeba przepisać auto do innego kraju ale się dowie i da znać. no i przez tydzień była cisza. Wczoraj nagle zadzwonił i się pyta czy już mam premium. Nie bardzo wiedziałem co mu odpowiedzieć bo skąd miałbym mieć. odpowiedział że ze względu na to że w Polsce nie moge premium kupić to ... mi je włączą :) No ale wczoraj jeszcze nie było, zresetowałem auto i nadal nic. A wieczorem zaglądam do apki a tam nagle możliwość zdalnego podgladu samochodu. Dzisiaj wsiadam do auta i mam premium :)

JareG

Pionier e-mobilności
(...) ze względu na to że w Polsce nie moge premium kupić to ... mi je włączą :) No ale wczoraj jeszcze nie było, zresetowałem auto i nadal nic. A wieczorem zaglądam do apki a tam nagle możliwość zdalnego podgladu samochodu. Dzisiaj wsiadam do auta i mam premium :)
Kompa na 3.0 Ci wymienili.. premium za free włączyli.. grasz może w lotto? ;) :D Jeśli nie, to spróbuj :)

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
W końcu chyba Świat zaczyna ogarniać, co autor miał na myśli w tych Teslach.
Tylko czekać gdy zewnętrzne firmy zaczną kombinować na większą skalę.
Już wiele można zrobić po za oficjalnym serwisem.
Z każdym rokiem jest lepiej, z trzy Taycany widziałem w tym tygodniu, Kyae, z dwie Tesle i coś tam jeszcze na zielonych. A sporo stoi na placach w garażach hoteli.
Dwa lata temu, tyle przez rok tu nie było EV co teraz jednego dnia.

Ps a DC jak nie tak nie ma. Ma być niby zdrowe powietrze a wali z rur i kominów że miło. AIRLY nie zawsze na zielono pokazuje te kilka pkt w okolicach Kołobrzegu