JareG
Pionier e-mobilności
Nooo.. Daniel, szykuj sięMam nadzieję, że przez dzieki tobie, nie wpadną na pomysł, że trzeba to ogarnąć i zaczniemy płacić. Chociaż oficjalnie do marca mam to jeszcze za darmo.
Pozdrawian
Nooo.. Daniel, szykuj sięMam nadzieję, że przez dzieki tobie, nie wpadną na pomysł, że trzeba to ogarnąć i zaczniemy płacić. Chociaż oficjalnie do marca mam to jeszcze za darmo.
Nie bylo chyba innego wlasciciela TM3 z 2.5 w PLProsili żebym się nie chwalił bo.... nie mogę opowiedzieć. jak zaczną wymieniać innym to opiszę jak to było w moim przypadku ale ... tak, we wrześniu
jeden z jutuberów ma 2,5 ale nie wiem czy ma FSDNie bylo chyba innego wlasciciela TM3 z 2.5 w PL
Ale dobrze ze sie udalo.
W Polsce ? Kurde ktory ? Myslalem ze znam wszystkich co kreca EVjeden z jutuberów ma 2,5 ale nie wiem czy ma FSD
nowy:W Polsce ? Kurde ktory ? Myslalem ze znam wszystkich co kreca EV![]()
Kompa na 3.0 Ci wymienili.. premium za free włączyli.. grasz może w lotto?(...) ze względu na to że w Polsce nie moge premium kupić to ... mi je włącząNo ale wczoraj jeszcze nie było, zresetowałem auto i nadal nic. A wieczorem zaglądam do apki a tam nagle możliwość zdalnego podgladu samochodu. Dzisiaj wsiadam do auta i mam premium
![]()
gram od 6 lat.Kompa na 3.0 Ci wymienili.. premium za free włączyli.. grasz może w lotto?![]()
Jeśli nie, to spróbuj
Pozdrawiam