Prosili żebym się nie chwalił bo.... nie mogę opowiedzieć. jak zaczną wymieniać innym to opiszę jak to było w moim przypadku ale ... tak, we wrześniuA to wymienili Ci kompa z 2.5 na 3 ? Nie chwaliles sie..,
wszystkim znikneła możliwość kupowania przez apkę i to nie jest związane z niczym. brak możliwości kupowania premium w Polsce sygnalizowano mi w supporcie już w 2020 roku i tu się raczej nic szybko nie zmieni. Ich tłumaczenie że to z powodu braku umowy jest absolutnie bez sensu i nielogiczne. Skoro dają za darmo dożywotnio to znaczy że mają jakąś umowę. jedynie ci którzy nie mają nie mogą mieć, chyba że mają auto przypisane do innego kraju to wtedy nagle mogą. bez sensu.Ale u mnie też po powrocie do macierzy zniknęła możliwość zakupu Boost'a i się potem pojawiła. Ja wiem, że u nas z racji braku jakiś umów dają ponoć póki co za darmo, ale to nie potrwa wiecznie. Ja bym się skupił na ataku o wymianę komputera, bo tu to dają ciała. Hamuje to korzystanie z powszechnych możliwości auta i jest "dyskryminacja" pierwszych użytkowników
do niedawna pakiet premium dostawało się na rok (3SR+ na miesiąc) a potem trzeba było płacić 10euro miesięcznie. kilka miesięcy temu tesla postanowiła że wszystkie 3/Y dostaną premium tylko na miesiąc a potem 10euro miesięcznie.Zamówiłem TMY we wrześniu 2021, odebrałem z początkiem grudnia. Czytałem FAQ Tesla odnośnie premium connectivity. Nie jest tam napisane przez jaki czas mam connectivity za darmo. 1 mc? 1 rok?
Jest tylko info, że 2 tygodnie przed wygaśnięciem usługi, napiszą do mnie maila. Jak to właściwie jest w Polsce z tym pakietem premium activity, czy można kupić?
jest to jeszcze bardziej skomplikowane bo część roczników 2020 weszła pod to nieuregulowane za darmo jak ktoś przeniósł z innego kraju do PL, część nie, 2019 nie przeszły i nie mogą mieć nawet jeśli chcą zapłacić, ale jak zmienią kraj na inny to może będą mogły itpdzięki za odpowiedź. Też już coś wcześniej słyszałem, że sprawa jest nieuregulowana przez co.. mamy za darmo póki co ;-)
Mam nadzieję, że przez dzieki tobie, nie wpadną na pomysł, że trzeba to ogarnąć i zaczniemy płacić. Chociaż oficjalnie do marca mam to jeszcze za darmo.ALE.... w Polsce z niewiadomego a według mnie nieprawdziwego powodu nie można kupić premium wcale więc... Ci co odebrali auto w Polsce na razie mają premium cały czas aż Tesla sobie o tym przypomni i coś z tym zrobi.