Prezentacja pierwszego w europie wodorowego ciągnika siodłowego ...

p0li

Pionier e-mobilności
...odbyłą się wczoraj na lotnisku w Stade (koło Hamburga)

Były przemówienia, dużo słów o przyszłości, ekologii rozwoju i zeroemisyjności

potem prezentacja samego ciągnika a w tle prezentacje możliwości firm partnerskich

były także drag race solo i z przyczepą (diesel kontra wodór) gdzie kierownicami (kierowczyniami?) były modelka i influencerka

Zapisany livestream jest tu (z angielskim tłumaczeniem)

dla niecierpliwych: prezentacja tu:
drag race solo:
drag race z naczepami:

p0li

Pionier e-mobilności
covid, czy chlanie? :unsure:
zwykla plebejska angina

lotnisko 45°
powrot - klima 22°
Impra 35°
powrot - klima 22°
w domu piwko 4°
i w piatek jeszcze nic
ale w sobote 39,4° i boli wszystko
w niedziele podobnie
w pn do lekarza - i do konca tygodnia zwolnienie
a dzis w nocy doszedl taki kaszel ze rano bolaly mnie zebra

nie cierpie takiej pogody .....

Michal

Moderator
Brzmi jak covid. Dokładnie tak miałem w styczniu - 3-4 dni wysoka gorączka, później kaszel i zmęczenie (takie dogorywanie ostatnie 8 dni).

abes99

Posiadacz elektryka
Dokładnie, zrób sobie test płytkowy na Covid. Moi rodzice i teście w maju przechodzili podobnie, głównie chrypka, trochę obolali i zmęczeni. Ojciec nawet bez gorączki. Testy wyszły pozytywne...

p0li

Pionier e-mobilności
Dokładnie, zrób sobie test płytkowy na Covid. Moi rodzice i teście w maju przechodzili podobnie, głównie chrypka, trochę obolali i zmęczeni. Ojciec nawet bez gorączki. Testy wyszły pozytywne...
robilem 2x tzw szybkie testy - oba negatywne

a z choroba to ja zawsze tak mam - 5 lat temu tez sie tak zalatwilem to moja lekarka pierwszego kontaktu tak mnie szprycowala antybiotykami ze padlem na zapalenie pecherza na 2 tygodnie do szpitala - tak mnie tym gownem wyjalowila

mnie dzisiaj juz na tyle temp spadla ze zaczyna mnie nosic po domu, cos bym zrobil pokrecil, cos do pracy nadgonil - no ale tu sie nie da - za prace na zwolnieniu mozna z pracy wyleciec o_O