Program poleceń Tesla

elektryk

Pionier e-mobilności
Ja dostałem 5000 kredytów za odbiór dzisiaj M3 - miła niespodzianka, przyszedł mail z informacją o programie poleceń i że w ramach podziękowania za odbiór w ostatnich dniach kwartału dają 5000 km ładowania na SuperCharger. W praktyce to 5000 kredytów, ale telefon mam w wersji EN/US i pojawia mi się tylko wymiana kredytów na 2000 mil ładowania na 6mc. W PL wersji jest 5000 km?

elektryk

Pionier e-mobilności
Wygląda na to że promo jest tylko w EU bo na stronie US są tylko solary.
Tak to wygląda, ale właśnie pojawił się artykuł na Elektrowozie, że wymiana kredytów będzie od kwietnia na 5000 km i ładowanie będzie ważne przez rok (tak to zrozumiałem).

tokwi

Pionier e-mobilności
W praktyce to 5000 kredytów, ale telefon mam w wersji EN/US i pojawia mi się tylko wymiana kredytów na 2000 mil ładowania na 6mc. W PL wersji jest 5000 km?
"telefon w wersji EN" ?
Może wystarczy zmienić region na czas zamawiania nagród...? ale to dawałoby możliwości skakania po wszystkich katalogach nagród i innego przeliczania mila-km :unsure:
Nie sprawdzę, bo nie mam punktów.

elektryk

Pionier e-mobilności
"telefon w wersji EN" ?
Może wystarczy zmienić region na czas zamawiania nagród...? ale to dawałoby możliwości skakania po wszystkich katalogach nagród i innego przeliczania mila-km :unsure:
Nie sprawdzę, bo nie mam punktów.
Google Pixel 6 Pro z niemieckiej dystrybucji, ale ustawiony region/język EN/US. Co ciekawe za 6000 kredytów jest Wall Connector w Loot Boxie, więc wystarczy jeszcze zdobyć 1000 kredytów i wygląda to jeszcze ciekawiej niż 5000 km.