Program poleceń Tesla

Michal

Moderator
Google Pixel 6 Pro z niemieckiej dystrybucji, ale ustawiony region/język EN/US. Co ciekawe za 6000 kredytów jest Wall Connector w Loot Boxie, więc wystarczy jeszcze zdobyć 1000 kredytów i wygląda to jeszcze ciekawiej niż 5000 km.
5000 km oni liczą ze zużyciem 250 Wh/km, więc wychodzi mniej więcej na to samo.

nabrU

Moderator
Wygląda na to że promo jest tylko w EU bo na stronie US są tylko solary.

W UK też to działa (czyli dotyczy Europy, niekoniecznie UE ;))

elektryk

Pionier e-mobilności
W dzis odebranej M3LR mam w Loot box 5000 punktow - ale co ciekawe w zakładce 'Odbierz' są 2 pozycje 'Feature Products' i 'Aktualizacje'. Pierwsza podzakładka to bezpłatne kilometry superładowania i to jest jasne ale w drugiej podzakładce ('Aktualizacje') mam 'Acceleration Boost' za 9500 Bonów (ktory notabene kosztuje do LR koło 10K brutto gdy chce sie to dokupić). Czy ktoś z Was wie jak mozna z tego skorzystać - np. dokupić brakujące 4500 bonów?
A ja mam przy okazji pytanie, bo ja w telefonie mam ustawiony język/region EN/US i nie chcę go na razie na darmo przestawiać - ale pokazują mi się jedynie mile supercharging 2000 mil za 4800 punktów. Czy Wam się pokazuje 5000 km ładowania za 5000 punktów? Bo jak tak to będę musiał zmienić język/region w telefonie.

U mnie za to jest za 6000 punktów Wall Connector.

elektryk

Pionier e-mobilności
Od iOS 13 i (zdaje się) Androida 13 można zmienić język per aplikacja.
Mam Androida 13 (Pixel) i to działa tylko dla apek, które skonfigurowały tą opcję (opt-in), nie działa jeśli dostawca apki tego nie skonfigurował, a apka Tesli jeszcze tego nie zrobiła.