A jak wygląda temat starych punktów? Miałeś coś na koncie jeszcze? Zostały stare produkty za punkty do wyboru?Jak widać na poniższym obrazku oraz w warunkach na stronie od dzisiaj w UK obowiązuje znowu (ciutkę zmieniony) program poleceń Tesli.
Polecający dostaje 500 funtów na koncie Tesli, a osoba kupująca Teslę z linku polecającego korzysta z 1000-funtowej zniżki na samochód.
View attachment 20343
View attachment 20344
Rozumiem, że bez zmian przedłużyli Ci automatycznie ważność wszystkich kilometrów? O jaki okres?U mnie ta sama wersja apki i nie ma nowego programu. Na wszelki wypadek dobrałem km darmowego ładowania za 5000 pkt
Bogacz- zostało już tylko 25 000![]()
Przedłużyli mi, co ciekawe o +6 miesięcy, a nie o 6 miesięcy od teraz. Doładuję chyba jeszcze trochę skoro takRozumiem, że bez zmian przedłużyli Ci automatycznie ważność wszystkich kilometrów? O jaki okres?
Ale oni chyba zawsze tak przedłużali. Tak mi się przynajmniej kojarzy z wcześniejszych wpisów osób które dodawały kolejne pakiety.Przedłużyli mi, co ciekawe o +6 miesięcy, a nie o 6 miesięcy od teraz. Doładuję chyba jeszcze trochę skoro tak![]()
Przedłużyli mi, co ciekawe o +6 miesięcy, a nie o 6 miesięcy od teraz. Doładuję chyba jeszcze trochę skoro tak![]()
Za to nasz u Was działa, także jakby ktoś chciał w UK kupić, to z naszych może śmiało skorzystać 😉.A propos jako emigrant chciałem sprawdzić czy mój polski link referalowy (z 'pl_PL' w URL) działa i nie działa (czego można było się spodziewać dopóki program nie ruszy w PL).
mam km za punkty z datą ważności do końca października, ale mam jeszcze 2000 pkt. Czy jak je wymienię na km to całość wydłuży termin wykorzystania ?U mnie ta sama wersja apki i nie ma nowego programu. Na wszelki wypadek dobrałem km darmowego ładowania za 5000 pkt - zostało już tylko 25 000![]()