Promocyjne finansowanie na Y AWD

wuja

Nowy na Forum
Ciekawe czy da się wziąć te niemieckie 0% (lub 2% na wersje RWD) jako osoba prywatna mieszkając w PL. Mogłoby wyjść lepiej niż dopłata + dużo większe % w PLN.
Raczej na dowód tego nie dają, a trudno powiedzieć żeby niemiecki leasingodawca chciał spojrzeć na polskie dochody.

sigg

Posiadacz elektryka
Czy ktoś z was orientuje się co się stanie, jeśli np. dostawa opóźni się i do wydania dojdzie po 30 czerwca?

Oprocentowanie w wysokości 6,79% dla Modelu Y RWD lub Modelu Y LR RWD, oprocentowanie w wysokości 4,99% dla Modelu Y LR AWD oraz oprocentowanie w wysokości 4,99% dla Modelu Y Perf są dostępne tylko dla wniosków o finansowanie rozpoczynających się 06 maja, a dostawa jest realizowana do 30 czerwca. Finansowanie jest dostępne tylko do wyczerpania zapasów.

zalceson

Nowy na Forum
Kojarzycie czy ten GAP w Santanderze jest na 100% obowiązkowy? Czy da się go ewentualnie trochę zbić? Bo 155 zł netto/msc to bardzo drogo przy 4 latach. 2 lata temu PKO Leasing po przepychance nagle zbiło koszt GAPa z 7 tys do 3.3 tys zł.

chris89

Posiadacz elektryka
Kojarzycie czy ten GAP w Santanderze jest na 100% obowiązkowy? Czy da się go ewentualnie trochę zbić? Bo 155 zł netto/msc to bardzo drogo przy 4 latach. 2 lata temu PKO Leasing po przepychance nagle zbiło koszt GAPa z 7 tys do 3.3 tys zł.
Santander Multirent ma taki drogi. Santander leasing wyszło mnie 85 chyba netto miesięcznie. Na dodatek wzięli na klatę dotacje. Z kolei leasing miał 2% droższy od multirent całościowy koszt. Generalnie wszystkie oferty otrzymałem podobne ostatecznie. Dotacja na klatę przeważyła u mnie bo nie chce mi się ścierać z boś.

zalceson

Nowy na Forum
Santander Multirent ma taki drogi. Santander leasing wyszło mnie 85 chyba netto miesięcznie. Na dodatek wzięli na klatę dotacje. Z kolei leasing miał 2% droższy od multirent całościowy koszt. Generalnie wszystkie oferty otrzymałem podobne ostatecznie. Dotacja na klatę przeważyła u mnie bo nie chce mi się ścierać z boś.
Thx za info. Multirent kusi niższym sporo oprocentowaniem leasingu właśnie, ale jak widać na czymś odbić sobie muszą, czyli np. tym GAPem ;)
Czekam na info od mojego opiekuna, ale na 90% czuję, ze to obligatoryjne w tej ofercie i basta.

ksiazezbajki

Zadomawiam się
Thx za info. Multirent kusi niższym sporo oprocentowaniem leasingu właśnie, ale jak widać na czymś odbić sobie muszą, czyli np. tym GAPem ;)
Czekam na info od mojego opiekuna, ale na 90% czuję, ze to obligatoryjne w tej ofercie i basta.
W multiren GAP można brać osobno

zibizz1

Pionier e-mobilności
Tzn osobno swój GAP w innej firmie?
Tak, GAP nie jest obowiązkowy, ale biorąc GAP razem z leasingiem jest niższe oprocentowanie. Wiec przykładowo mimo ze GAP kosztuje 150 to rezygnując z niego rata bedzie niższa tylko o 70zl

UseYbrain

Posiadacz elektryka
To gdzie najlepiej i najtaniej teraz leasing wziąć ? Wzięliście na odliczenie 100% vatu?