Przegląd smart EQ 2017r. w Smart Center.

krzyss

Pionier e-mobilności
Odradzam.
Totalnie nie ogarniają elektryków.
Mechanikę zrobią, ale w przypadku jakiegokolwiek problemu z elektroniką, softem w ev - leżysz i kwiczysz.
No oni na elekteykach sie nie znaja. Ale na tym malo kto sie zna, SC tez nic o nich nie wie :)

erebris

Zadomawiam się
Aku co 3 lata takie zalecenie to jest jasne, ale 2 lata temu był wymieniany
czy muszę robić przegląd w ASO, żeby nie stracić gwarancji na baterie 8 lat?
Nie musisz robić przeglądu w ASO - GVO się kłania.
Hej, kolejny przegląd i problem, firma duda z Poznania wyceniła przegląd po roku na ~3tyś. wraz z aku, który był wymieniany w 2021 roku, po rozmowie, usunęli aku z listy i jest 1,9tyś - jakiś kosmos, dodam, że w zeszłym roku płaciłem u nich 430PLN za przegląd
na pytanie o co chodzi, odpowiedzieli, że decyzja zarządu roboczogodzina przy elektrykach to teraz 700PLN/1h, nie ma konkurencji i tyle... ekologia...
czy ktoś może coś polecić Poznań, Wrocław lub Bydgoszcz? bateria jeszzce na gwarancji do 2026, więc chyba tylko autoryzowany serwis mercedes wchodzi w grę?
Nie ekologia a wolny rynek - nie ma konkurencji a jest chętny na usługę to cena rośnie w nieskończoność póki ktoś tego nie ureguluje albo nie zaproponuje niższej ceny.

tupel

Nowy na Forum
jakiś serwis elektryków w Poznaniu poza ASO może ktoś
Nie musisz robić przeglądu w ASO - GVO się kłania.

Nie ekologia a wolny rynek - nie ma konkurencji a jest chętny na usługę to cena rośnie w nieskończoność póki ktoś tego nie ureguluje albo nie zaproponuje niższej ceny.
sprawdziłem niemiecki serwis 300€ za to samo, masz racje brak konkurencji

Kanapa

Zadomawiam się
sprawdziłem niemiecki serwis 300€ za to samo, masz racje brak konkurencji
Zalecenia co i jak dla EQ 2017-2024. Co 20 tysięcy km lub co rok w zależności co nastąpi szybciej.

Attachments

• IMG_6290.jpeg
    IMG_6290.jpeg
    603,5 KB · Liczba wyświetleń: 8