uff dzięki mogę już spać spokojnie bo już chciałem do salonu Citroena pędzić.Widzę, że chyba nie chce Wam się czytać, więc podsumuję na szybko:
Jeden gość napisał, że głównie kierował się wymiarami - chciał mniejsze auto (dodam, że TM3 jest większa o 5cm na szerokość i 30 cm na długość).
Drugi kierował się gównie ceną i napisał, że jakby miał kasę, to brałby TM3.
Że chce mniejszy to jestem w stanie zrozumieć. TM3 jest dużym samochodem, tylko przez sportowe proporcje nie widać. Ale jest bardzo szeroka, kto musiał parkować w ciasnym miejscu to wie. Na miasto poluję na e-UPWidzę, że chyba nie chce Wam się czytać, więc podsumuję na szybko:
Jeden gość napisał, że głównie kierował się wymiarami - chciał mniejsze auto (dodam, że TM3 jest większa o 5cm na szerokość i 30 cm na długość).
Drugi kierował się gównie ceną i napisał, że jakby miał kasę, to brałby TM3.
Ja te ż rozumiem, tylko wymiary się tutaj naprawdę niewiele różnią - dlatego podałem.Że chce mniejszy to jestem w stanie zrozumieć. TM3 jest dużym samochodem, tylko przez sportowe proporcje nie widać. Ale jest bardzo szeroka, kto musiał parkować w ciasnym miejscu to wie. Na miasto poluję na e-UP![]()