przesiadka z Tesli

PiotrS

Posiadacz elektryka
Jeździłem chwilę ëC4 i w porównaniu do TM3 to są zupełnie inne auta.
Spełniają zupełnie inne potrzeby.

Myślałem, że człowiek porówna więcej rzeczy.

solik

Pionier e-mobilności
Tez mialem eC4 na 3 miesiace testu i to sa dwa rozne auta. Moze w trakcie uzytkowania TM3 ktos uznal ze juz jest stary i go bola plecy a wsiadanie i wysiadanie to katorga stad skrecil w kierunku crossovera EV

Michal

Moderator
Widzę, że chyba nie chce Wam się czytać, więc podsumuję na szybko:
Jeden gość napisał, że głównie kierował się wymiarami - chciał mniejsze auto (dodam, że TM3 jest większa o 5cm na szerokość i 30 cm na długość).
Drugi kierował się gównie ceną i napisał, że jakby miał kasę, to brałby TM3.

Szatan

Posiadacz elektryka
Jeden gość napisał, że głównie kierował się wymiarami - chciał mniejsze auto (dodam, że TM3 jest większa o 5cm na szerokość i 30 cm na długość).
uff dzięki mogę już spać spokojnie bo już chciałem do salonu Citroena pędzić.

cooler

Pionier e-mobilności
Że chce mniejszy to jestem w stanie zrozumieć. TM3 jest dużym samochodem, tylko przez sportowe proporcje nie widać. Ale jest bardzo szeroka, kto musiał parkować w ciasnym miejscu to wie. Na miasto poluję na e-UP :)

Michal

Moderator
Że chce mniejszy to jestem w stanie zrozumieć. TM3 jest dużym samochodem, tylko przez sportowe proporcje nie widać. Ale jest bardzo szeroka, kto musiał parkować w ciasnym miejscu to wie. Na miasto poluję na e-UP :)
Ja te ż rozumiem, tylko wymiary się tutaj naprawdę niewiele różnią - dlatego podałem.