Pytania przed zakupem

nabrU

Moderator
I nie masz z tym problemu?

Nie mam. Tak jak ty nie masz problemu nazwać kogoś 2 razy 'dupkiem'...

Działaj, moderuj, ale reaguj tylko gdy ktoś narusza regulamin, bo na dziś to wygląda że chcesz nas wszystkich przekonać że u nas [w ukej] jest lepiej niż u Was. Słabo to odbieram. I nie tylko ja.

A co ma moderacja do mojej opinii na temat elektromobilności w tym czy innym kraju?

A juz naduzywanie uprawnien i blokowanie watkow uwazam za ostatecznosc. Bo jak kazdy ktory bedzie wyzwalal emocje zablokujesz, to sie skonczy forum,

Czyli uważasz, że mogę Ci powiedzieć 'dureń', 'żul', 'chyba się z ch... na łby pomieniałeś' tak jak w tematach do których 'pijesz'? Sorry ale to rzeczywiście 'folklor', na który jako moderator czy nawet zwykły forumowicz nie jestem przygotowany.

daniel

Señor Meme Officer
Ja tam nie wiem o co wam poszlo, ale tez uwazam ze mu sodowka do glowy uderzyla :)
Tak czesto bywa jak sie daje uprawnienia admina osobom ktore do tego nie dorosly 😉 tylko czekac az sie zrobi druga elektroda 😂
Ja doceniam starania @nabrU, żeby forum jako tako wyglądało. Obserwujesz wątek o pociągach, otwierasz forum wieczorem, a tam 6 stron o tynkowaniu ścian. Jak ktoś spamuje posty nie na temat się dyskusja rozgałęzia, to trzeba to wycinać i przenosić do osobnych wątków, żeby tam sobie można było kontynuować. Najlepiej jakby dało się od razu zrobić "watch" dla autorów przeniesionych postów.

cwireq

Posiadacz elektryka
Poluzujcie chlopaki - już wystarczy w TV szarpanek. Tutaj przychodzimy poczilowac:)

nabrU

Moderator
Poluzujcie chlopaki - już wystarczy w TV szarpanek. Tutaj przychodzimy poczilowac:)

Nie mam (tej) telewizji więc może dlatego ten cały ambaras ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Czyli uważasz, że mogę Ci powiedzieć 'dureń', 'żul', 'chyba się z ch... na łby pomieniałeś' tak jak w tematach do których 'pijesz'? Sorry ale to rzeczywiście 'folklor', na który jako moderator czy nawet zwykły forumowicz nie jestem przygotowany.
Dajesz takiemu delikwentowi ultimatum ze albo bedzie sie umial zachowac kulturalnie albo wyleci. A nie blokujesz zeby nam zapsuc pisanie.

nabrU

Moderator
Dziękuję Ci za poradę, mam jednak wrażenie, że Ci coś umknęło:

1738352729751.png

Jak dla mnie CZASOWE zamknięcie wątku dla ostudzenia emocji zadziałało, bo po otwarciu na razie jest spokój. Wszystkim nie dogodzisz...