krzyss
Pionier e-mobilności
A ja do szybu windy
Ja lałem kiedyś z balkonu![]()
A ja do szybu windy
Ja lałem kiedyś z balkonu![]()
I nie masz z tym problemu?
Działaj, moderuj, ale reaguj tylko gdy ktoś narusza regulamin, bo na dziś to wygląda że chcesz nas wszystkich przekonać że u nas [w ukej] jest lepiej niż u Was. Słabo to odbieram. I nie tylko ja.
A juz naduzywanie uprawnien i blokowanie watkow uwazam za ostatecznosc. Bo jak kazdy ktory bedzie wyzwalal emocje zablokujesz, to sie skonczy forum,
Ja doceniam starania @nabrU, żeby forum jako tako wyglądało. Obserwujesz wątek o pociągach, otwierasz forum wieczorem, a tam 6 stron o tynkowaniu ścian. JakJa tam nie wiem o co wam poszlo, ale tez uwazam ze mu sodowka do glowy uderzyla
Tak czesto bywa jak sie daje uprawnienia admina osobom ktore do tego nie dorosly 😉 tylko czekac az sie zrobi druga elektroda 😂
Poluzujcie chlopaki - już wystarczy w TV szarpanek. Tutaj przychodzimy poczilowac![]()
Nie wiem która to "ta" ale niezły śmietnik w wątku :/Nie mam (tej) telewizji więc może dlatego ten cały ambaras![]()
Dajesz takiemu delikwentowi ultimatum ze albo bedzie sie umial zachowac kulturalnie albo wyleci. A nie blokujesz zeby nam zapsuc pisanie.Czyli uważasz, że mogę Ci powiedzieć 'dureń', 'żul', 'chyba się z ch... na łby pomieniałeś' tak jak w tematach do których 'pijesz'? Sorry ale to rzeczywiście 'folklor', na który jako moderator czy nawet zwykły forumowicz nie jestem przygotowany.