Q4'23 - Głosowanie na Superchargery w Polsce

Kuba

Zadomawiam się
Na stronie Tesla Supercharging Voting https://www.tesla.com/supercharger-voting zostało otwarte kolejne głosowanie na superchargery.
Każdy, kto ma konto Tesli może oddać pięć głosów.
Poniżej przedstawiam sześć lokalizacji z Polski z najwyższą liczbą głosów.
Screenshot 2023-11-17 104910.png

Screenshot 2023-11-17 104923.png

Screenshot 2023-11-17 104938.png

Screenshot 2023-11-17 104956.png

Screenshot 2023-11-17 105001.png

P.S. Wiem, że temat pasuje bardziej do działu Tesla SC, ale tutaj zobaczy go i zagłosuje więcej osób.
Edit: Jeśli jednak Admin uzna, że lepiej by ten temat był w dziale Tesla SC to proszę o przeniesienie.

Last edited:

wojtkow

Pionier e-mobilności
Ponoć tłumy głosowały na poziom -5 w garażu :p
A poważnie biorąc pod uwagę wyniki w Rumunii to głosowanie IMO ma nikły sens, chyba, że odpalimy własne boty (co znowu ma nikły sens).

danielm

Pionier e-mobilności
Czy w PL zainstalowali już jakiekolwiek ładowarki w miejscach, które wygrały lub były w topce w tym plebiscycie?
jeśli nawet w serwisie w warszawie postawienie suc zajeło ponad 2 lata to odpowiedź na Twoje pytanie też zajmie dobre 2 lata. choć podobno już zatrudnili polaków odpowiedzialnych za rozwój sieci

elektryk

Pionier e-mobilności
Ponoć tłumy głosowały na poziom -5 w garażu :p
A poważnie biorąc pod uwagę wyniki w Rumunii to głosowanie IMO ma nikły sens, chyba, że odpalimy własne boty (co znowu ma nikły sens).
W Rumunii to wcale nie muszą być boty.

Jak tam byłem to Tesli sporo na drogach mijałem. Zapewne to efekt dopłaty 10 000 EUR do zakupu elektryka + 1 400 EUR za zezłomowanie starego pojazdu spalinowego.

Dyzio

Zadomawiam się
A działu Tesla nie odwiedzałeś zanim zamówiłeś Teslę?
Właśnie nie, założyłem kiedyś konto z myślą o wynajmie tesli na kilka dni , ale konto okaząło sie niepotrzebne natomiast mogłem o ile pamiętam zagłosować na SC w Gdańsku np. Teraz mam zamówioną ciągle czekam i też mogę głosować ale wtedy głosowałem bez zamówienia.

vwir

Pionier e-mobilności
Czekaj. Czy wtedy wchodziłeś na forum elektrowozu do działu nie-tesla a nie wchodziłeś do działu tesla? O takim scenariuszu mówimy. Nie chodzi o konto tesli.

Kuba

Zadomawiam się
Czy w PL zainstalowali już jakiekolwiek ładowarki w miejscach, które wygrały lub były w topce w tym plebiscycie?
Zobaczy się za dwa lata :)
Muszą wybrać miejsce z przyłączem, poczekać 15 mc-y na elektrownię, przywieź sprzęt, zainstalować, uruchomić testowo, poczekać na odbiór UDT i wtedy będzie...