Rabaty Q2_2023

elektryk

Pionier e-mobilności
Tak, miły Pan z Tesli też wspominał mi o tych 10 000 km bezpłatnego ładowania, natomiast powiedział, że to będzie widoczne w appce dopiero po zakupie samochodu. Gdzie Wy widzicie te informacje? Czy to jest gdzieś na stronie Tesli? Byłbym spokojniejszy jakby to info był gdzieś ujęte przy zamówieniu.
Ja dostałem 5000 km zaraz po odbiorze pod koniec marca - przyszedł mail, że się załapałem na taką "promkę" i mam. U Ciebie pewnie też tak będzie - mail po odbiorze, że masz 10k z tej nowej promocji.

JanKar

Zadomawiam się
Hej, ja też poluję i miły Pan z Tesli Warszawa najpierw do mnie zadzwonił a potem podesłał linki do przecenionych trójek. Mi niestety nie odpowiadał albo kolor albo białe wnętrze ale kolejnego dnia te linki już nie były aktywne, więc ktoś się zdecydował :)
Niemniej jednak myślałem, że jest to bardziej transparentne i że to co na stronie to jest do zakupu, a teraz się okazało, że są jakieś oferty "spod lady" i sam teraz nie wiem czy dalej czekać czy po prostu brać to co jest...
Ja dzisiaj rano zamówiłem przecenioną na 231k brutto TM3 PERFORMANCE, bez kontaktu z salonem. Przez ostatnie kilka dni sprawdzałem stan magazynowy. Miły bonus z tymi kilometrami.

Vangass

Posiadacz elektryka
Ja dzisiaj rano zamówiłem przecenioną na 231k brutto TM3 PERFORMANCE, bez kontaktu z salonem. Przez ostatnie kilka dni sprawdzałem stan magazynowy. Miły bonus z tymi kilometrami.
Gratulacje :).

Co ciekawe, nikt nie chciał ode mnie powiadomień o 3P - także nawet nie wiem co tam się dzieje :).

Michal

Moderator
To czas na emigrację ;)

nabrU

Moderator
a w UK mamy tak:

1686934099534.png

Tylko gdzieś im na przeliczniku km - mile 213 mil uciekło ;)

inter

Pionier e-mobilności
Wyprzedają demonstracyjne 3. Pewnie za moment, będą poliftingowe na demo.

inter

Pionier e-mobilności
zamknięcie kwartału tuż tuż.
Zanim M3 highland wejdzie do sprzedaży to pewnie minie jeszcze jeden kwartał.
Obstawiam Q3 końcówka, początek Q4.
Firmy moto, mają przerwe 2 tygodnie koniec lipca początek sierpnia, stąd nowe modele rocznikowe.