Referrale

Michal

Moderator
A można go wydać na cos innego? Relingi dachowe by sie przydały ze sklepu. Jako ze to pierwszy raz ....
Tesla referale, gdzie dostajesz pieniądze można wydać na dowolna rzecz ze sklepu. Ja zamówiłem niedawno nowe pióra wycieraczek. Relingi dachowe planuję zamówić niedługo.

nabrU

Moderator
Relingi dachowe by sie przydały ze sklepu. Jako ze to pierwszy raz ....

Mam swoje na zbyciu, nigdy nie rozpakowane. Tyle że w garażu w UK ;)

Tesla referale, gdzie dostajesz pieniądze można wydać na dowolna rzecz ze sklepu. Ja zamówiłem niedawno nowe pióra wycieraczek. Relingi dachowe planuję zamówić niedługo.

Problem w tym, że teraz trzeba polecić kupno S lub X aby dostać 'kasę'

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam bagaznik na rowery i jest dziewiczy , podobnie pompka i szuwaks do opon , .
Wallbox, ciuchy , filtry , wycieraczki , pilot , karta dodatkowa itd ....to wszysyko można za to co sie "nie opłaca"

nabrU

Moderator
A to nie jest tak, że idzie z konta na którekolwiek podpięte auto, które będziesz ładował na SuC? Więc chyba przypisać nie można. Ale nie mam 2 Tesli więc co ja wiem :p

Michal

Moderator
A to nie jest tak, że idzie z konta na którekolwiek podpięte auto, które będziesz ładował na SuC? Więc chyba przypisać nie można. Ale nie mam 2 Tesli więc co ja wiem :p
Ja miałem dwie i nie ma problemu. Pobiera płatność dla dowolnego auta podpiętego do konta.