Rok darmowego ładowania na SuC!

zibizz1

Pionier e-mobilności
My mamy większe stopy procentowe, wiec u nich 0% to tak jak u nas 1-1.25%. O ile darmowe ładowanie ma sens w zachodniej Europie i można sobie zrobić parę wycieczek to darmowe FSD na próbę nie ma zupełnie sensu w EU, tylko moze zaszkodzić

nabrU

Moderator
To akurat nie jest powód do nie rozdawania triala FSD. W Europie jest dużo bardziej konkretna przyczyna. Jak sprawdzisz doświadczalnie co to daje, to za Wuja Wacława nie zdecydujesz się wywalić 40k na system, który czasami się nie zatrzyma na zielonym.

Ależ oczywiście 100% racji z FSD. Tu chodzi o ilość / pakiet ofert i to że w ogóle są, a nie o FSD konkretnie.

Filip_M

Zadomawiam się
Cześć. Gdzie w aplikacji można zobaczyć czy mam rok darmowego ładowania? Auto już widze w apce bo firma leasingowa odebrała od Tesli ale jeszcze od nich nie odebrałem. Widać to gdzie w appce czy jedyny sposób to po prostu podlaczyc pod SUC? Data zamówienia i odbioru zgodne z warunkami promocji.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Cześć. Gdzie w aplikacji można zobaczyć czy mam rok darmowego ładowania? Auto już widze w apce bo firma leasingowa odebrała od Tesli ale jeszcze od nich nie odebrałem. Widać to gdzie w appce czy jedyny sposób to po prostu podlaczyc pod SUC? Data zamówienia i odbioru zgodne z warunkami promocji.
Na górze po prawo hamburger, ładowanie i na górze powinna być informacja

Filip_M

Zadomawiam się
To nie mam niestety. Poczekam aż fizycznie odbiorę i będę walczył z Tesla. Lepiej podjechać do Ząbek czy walczyć online/telefonicznie?