p0li
Pionier e-mobilności
a to nie ma tak kazdy elektryk? u mnie normalnie moge otworzyc mastke i akku 12V jest na wierzchuotworzenia maski, i dorwania się do aku 12V - Tesla zapunktowała u mnie że hej![]()
a to nie ma tak kazdy elektryk? u mnie normalnie moge otworzyc mastke i akku 12V jest na wierzchuotworzenia maski, i dorwania się do aku 12V - Tesla zapunktowała u mnie że hej![]()
W e-Soul'u jest tak samo - ale Tesla ma inaczej. A w tym przypadku jak sądzę chodziło o to, że bez prundu nie dostaniesz się do Tesli, a tam maskę otwiera się na ekraniea to nie ma tak kazdy elektryk? u mnie normalnie moge otworzyc mastke i akku 12V jest na wierzchu
A może sprawdźcie sobie czy nie ma jak w S z 2016 - dwie ukryte lineczki do otwarcia maseczki.. 🤣 przydatna rzecz jak sądzęW TM3 akku jest pod maską nad bagażnikiem i otwieranie tylko elektryczne z poziomu ekranu albo aplikacji - nie ma dźwigni.
Nie ma linek - sprawdzałem jak mi padł akku 12V w 01.2021. Da się otworzyć ale trzeba mieć booster.A może sprawdźcie sobie czy nie ma jak w S z 2016 - dwie ukryte lineczki do otwarcia maseczki.. 🤣 przydatna rzecz jak sądzę
Tzn. nie ma żadnej możliwości otwarcia maski i dorwania się do aku? Wow!Nie ma linek - sprawdzałem jak mi padł akku 12V w 01.2021. Da się otworzyć ale trzeba mieć booster.
Tak ma znowu Mach-E. Wyprowadzony plus i minus, ale takie które są podpięte tylko do otwierania przedniego bagażnika (a nie do całej instalacji 12V)... może jakiś plus i minus wyprowadzony na zewnątrz?
A c4 ma napęd na przód..? Bo wtedy zgadza się, można tak holować - ale to się tyczy każdego auta - i jest jeszcze do takiego holowania tzw. motylek.. kiedyś kolega na motylku ciągnął do Krakowa z Mazur jakiegoś kumpla, ze 120km/h zasuwał.. motylek prawie leciał 🤣można holować ale z przednimi kołami w górze albo na lawecie
takA c4 ma napęd na przód..?