Rozwój SuC w Polsce

nabrU

Moderator
"relatively shitty grids" - mówią o nas! :-D
Nie chciałem tego cytować bo i tak mam tutaj u niektórych prze...kichane :p:ROFLMAO:

cooler

Pionier e-mobilności
Nie chciałem tego cytować bo i tak mam tutaj u niektórych prze...kichane :p:ROFLMAO:
To mało powiedziane :) Słynne już "A u nas w UK..." po prostu razi. Piszemy tu o Polskich realiach, co mnie obchodzi jak jest w UK.

KrissTMY

Posiadacz elektryka
To mało powiedziane :) Słynne już "A u nas w UK..." po prostu razi. Piszemy tu o Polskich realiach, co mnie obchodzi jak jest w UK.
A mnie obchodzi jak jest gdzieś indziej I nie rozumiem, nie wiem dlaczego w kraju obok jest 200 stacji a w Polsce kilkanaście. Wszelkie odpowiedzi to są przypuszczenia. Tesla nie informuje nigdzie jak jest i jak bedzie.
Przed zakupem Tesli miałem informacje, że Tesla śledzi obciążenie stacji ładowania i dokłada nowe ładowarki w razie potrzeby.
Okazało się, że Polski to nie dotyczy.

Bronek

Pionier e-mobilności
W przeciwieństwie do : "U nas na wsi" , bo teraz tam są posiadłości
Na marginesie mnie obchodzi jak jest gdzie indziej , bo paszportu i Schengen nam jeszcze nie zabrali .
Ale się zanosi jak te ksenofobiczne , ultraprawicowe poglądy zaczął jeszcze bardziej dominować .Normalka wahadło poszło w drugą stronę , pierdyknie w "szybę" i wszystko co juz podkradane się rozleci . Będzie lament i zdziwienie ale to ponownie zjednoczy ludzi jak zwykle " w nieszczęściu".
Dobrobyt wali w dekiel

krzyss

Pionier e-mobilności
A mnie obchodzi jak jest gdzieś indziej I nie rozumiem, nie wiem dlaczego w kraju obok jest 200 stacji a w Polsce kilkanaście. Wszelkie odpowiedzi to są przypuszczenia. Tesla nie informuje nigdzie jak jest i jak bedzie.
Przed zakupem Tesli miałem informacje, że Tesla śledzi obciążenie stacji ładowania i dokłada nowe ładowarki w razie potrzeby.
Okazało się, że Polski to nie dotyczy.
A ja nie rozumiem czemu w DE zarabia sie dwa razy wiecej 😛
To Polskie forum i rozmawiamy o naszych problemach.

bragyou

Posiadacz elektryka
A ja nie rozumiem czemu w DE zarabia sie dwa razy wiecej 😛
To Polskie forum i rozmawiamy o naszych problemach.
Czyli na forum mogą być tylko ludzie, którzy mieszkają w Polsce? Czy mogą być na forum, ale nie wolno im zabierać głosu?