Rozwój SuC w Polsce

Bronek

Pionier e-mobilności

krzyss

Pionier e-mobilności
Czyli na forum mogą być tylko ludzie, którzy mieszkają w Polsce? Czy mogą być na forum, ale nie wolno im zabierać głosu?
Oczywiwcie ze moga, ale jesli na kazdym kroku krytykuja jak jest w PL to zaczyna to byc nudne…

nabrU

Moderator
Oczywiwcie ze moga, ale jesli na kazdym kroku krytykuja jak jest w PL to zaczyna to byc nudne…

Wstawiłem link co Tesla planuje zrobić w Chorwacji w związku z problemami przyłączeniowymi, a tu jakieś nacjonalizmy czy coś? W którym miejscu ta krytyka 'na każdym kroku' z mojej strony w tym poście?

Jeśli ktoś ma na mnie 'uczulenie' to można mnie dodać do ignorowanych i będzie spokój. Bo dopieprzanie się do mnie 'na każdym kroku' tylko dlatego że nie mieszkam w PL i w związku z tym mam inny punkt widzenia dla mnie też 'zaczyna być nudne'.

krzyss

Pionier e-mobilności
Przeanalizuj swoje posty, ja tego robil nie bede bo szkoda mi czasu. Wiekszosc jest o tym jak to ty masz inaczej (lepiej), a u nas nie dziala. A to ze dotacje zle bo papierkologia, a to ze u nas malo stacji oddaja i post jak to wspanialee UK otworzylo nowy HUB.
Poszac ze to Polskie forum nie mialem na mysli ze tylko dla Polakow mieszkajacych w PL, tylko to ze to forum ktore glownie zajmuje sie krajowymi sprawami.

nabrU

Moderator
Serio, przycisk 'Ignore' czyni cuda. Po co się męczyć ze mną i moimi postami (y)