S3XY - commander, buttons czy knob?

Bronek

Pionier e-mobilności
Dalej nie ma funkcji którą już dawno obiecali: włączenie świateł mijania przy pracy wycieraczek.
Pewnie to trudno pogodzić lub znaleźć algorytm w trybie auto? Do tej pory sporadycznie potrafią się włączyć wycieraczki na jedno machnięcie.. Ale w ręcznym byłoby moze łatwiej?

pmlody

Pionier e-mobilności
Dalej nie ma funkcji którą już dawno obiecali: włączenie świateł mijania przy pracy wycieraczek.
I z tego co wiem, może nigdy nie być :( Podobnie jak rozjaśniania lusterek nocą przy małej prędkości.

cooler

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Wy tu nie piszcie a piszcie im. Ja wywalczylem kilka rzeczy nie wiem czy sam ale po mojej interwencji poprawiono kilka ...Moz4e zbieg okolicznosci ? Niemniej odpisują i oficjalnie i na priv.

cooler

Pionier e-mobilności
Wy tu nie piszcie a piszcie im. Ja wywalczylem kilka rzeczy nie wiem czy sam ale po mojej interwencji poprawiono kilka ...Moz4e zbieg okolicznosci ? Niemniej odpisują i oficjalnie i na priv.
Lars to gość od Tesli, mogliby zaimplementować to w Tesli, zamiast dookoła w S3XY.

Bronek

Pionier e-mobilności
No i zrobili co im zasugerowalem i dodali sugestie Bjorna ( co uwazam za zbędne ) ale każdy .

Ps Zaproponowałem spytałem czy nie można zalogować dwóch smartfonów? Hud na jednym ikonki na drugim .Wtedy też inny kierowca.....Niestety nie

Last edited:

Masta20PL

Zadomawiam się
Mam Comandera gen 2 i kable przod i tylem nie mialem jeszcze auta jak kupowalem ;p Po czym sprawdzić gdzie mam się wpiąć? Tesla Y 2023 w maju zarejestrowana. AMD procesor.

Doczytałem, jak zainstaluje z tyłu to mam 95% funkcji, nie ma zapobiegania kar dla autopilota, instaluje z przodu.

inter

Pionier e-mobilności
Mam Comandera gen 2 i kable przod i tylem nie mialem jeszcze auta jak kupowalem ;p Po czym sprawdzić gdzie mam się wpiąć? Tesla Y 2023 w maju zarejestrowana. AMD procesor.
Są u nich na blogu opisy, gdzie jaki model.

Last edited: