Niestety nie widać tego na ekranie samochodu. Może następna aktualizacja od Enhanced coś poprawi.Czy button ma jakis feedback? W sensie jak wlacznie preheat z guzika to czy bede widzial ze jest aktywne?
Nie o ekran pytam, tylko o button, tam jakaś dioda jest, cokolwiek?Niestety nie widać tego na ekranie samochodu. Może następna aktualizacja od Enhanced coś poprawi.
Jak się wciska przycisk to się dioda zapala na chwilę.Nie o ekran pytam, tylko o button, tam jakaś dioda jest, cokolwiek?
srednio to rozwiazuje problem :| dziekiJak się wciska przycisk to się dioda zapala na chwilę.
Widać tylko na ekranie telefonu lub ekranie knoba. Druga generacja przycisków ma "Tactile click on press" ale nie wiem co to znaczy. Waham się czy wymienić na drugą generacjęNie o ekran pytam, tylko o button, tam jakaś dioda jest, cokolwiek?
Jak podgrzewam baterię to uruchamiam S3XY App i w niej mam taki dashboard - pokazuje mi temperaturę ogniw oraz czy jest włączone podgrzewanie. Można sobie to skastomizować.srednio to rozwiazuje problem :| dzieki
Tak, tylko commander nie obsługuje 2 telefonów i szukam obejściaJak podgrzewam baterię to uruchamiam S3XY App i w niej mam taki dashboard - pokazuje mi temperaturę ogniw oraz czy jest włączone podgrzewanie. Można sobie to skastomizować.
Wyłączenie ostrzeżenia po przekroczeniu prędkości działa, sprawdzone? To chyba najlepsza opcja z zapowiadanych.Wpadła aktualizacja do s3xy 4.11.1. I obiecane ficzery.