S3XY Knob

sigg

Posiadacz elektryka
Wie ktoś z was gdzie montuje się obecnie Commandera w modelu Y 2024?

Tutaj pokazują, że w nowych powinno być po lewej stronie centralnego kokpitu, ale ja tam tego nie widzę.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Wie ktoś z was gdzie montuje się obecnie Commandera w modelu Y 2024?

Tutaj pokazują, że w nowych powinno być po lewej stronie centralnego kokpitu, ale ja tam tego nie widzę.

W 2022 montowałem z tylu pod nawiewami, ale.jest mniej miejsca, przelotka sie mieści a Commander leży z prawej strony fotela kierowcy

inter

Pionier e-mobilności
Coś knują ;)

Wiadomo od jakiegoś czasu, że pracuja nad automatem do otwierania bagażnika. I nie bedzie wymagany UWB. Planowane wydanie sierpień.

Last edited:

tomA

Posiadacz elektryka
Wiadomo od jakiegoś czasu, że pracuja nad automatem do otwierania bagażnika. I nie bedzie wymagany UWB. Planowane wydanie sierpień.
To w takiej sytuacji trzeba będzie kupić commander - sam bo mi wystarczy. Ale pytanko. Czy wiadomo gdzie można kupić sam commander w PL? Na ich stronie jest za 189 $. Może ktoś ma do sprzedania. ? Sam commander gen 2.😁

inter

Pionier e-mobilności
To w takiej sytuacji trzeba będzie kupić commander - sam bo mi wystarczy. Ale pytanko. Czy wiadomo gdzie można kupić sam commander w PL? Na ich stronie jest za 189 $. Może ktoś ma do sprzedania. ? Sam commander gen 2.😁
Mam wrażenie że samego commandera nie kupisz, gdzie indziej. Ja akurat kupiłem Gen1 w zeszłym roku, w promocji za 116$.