Hmm, na dole piszą :Jest
![]()
Właśnie tak myślę, że same badylki pod warunkiem że masz Commander ver 2. Wpięty.Hmm, na dole piszą :
NOTE: The S3XY Stalks will NOT work with Gen 1 Commander
Ja bym się na wszelki upewnił w Enhance, czy na pewno nie potrzebują commandera.
Tu może chodzić o to że to są same badylki, dla tych którzy już mają commandera.
Bezpośrednio w Enhauto kupisz na fakturę. Musisz tylko u nich zarejestrować konto biznesowe. Wówczas dostaniesz fakturę ze zwolnieniem z VAT i tak też zapłaciszW sumie wszystko wyjaśniłeś. Zero pytan. No ewentualnie gdzie kupić na fv
W ev repair nie ma obecnie manetki lewej, jest prawa.
Chyba byś się zorientował, że jedziesz na standard. Jest spora różnica w przyspieszaniu.. Spróbuj wyłączyć tę opcję, przejść do głównego menu i z powrotem włączyć. Miałem tak raz z którąś z opcji Commander-a, że po wyłącz/włącz zadziałało choć wcześniej nie chciało.Mam comandera gen 2 ostatnio aktualizowany, dodany jako kluczyk, Tesla y 2023 zamontowany z przodu, buttony działają, frunka otwieram z klamki ale kickdown nie działa. Mam chilli i nie przejdzie przy depnieciu na standard. W apce obok napisu jest niebieska kropka.
Chciałem dać zmianę na buttonie i tam jest, że na tablecie nie zmienia się tryb, więc może jadę na standardcie pomimo tego że jest napis chill?