S3xy stalks, knob itp

6a8

Posiadacz elektryka
Jest
Hmm, na dole piszą :
NOTE: The S3XY Stalks will NOT work with Gen 1 Commander
Ja bym się na wszelki upewnił w Enhance, czy na pewno nie potrzebują commandera.
Tu może chodzić o to że to są same badylki, dla tych którzy już mają commandera.

autorus

Posiadacz elektryka
Hmm, na dole piszą :
NOTE: The S3XY Stalks will NOT work with Gen 1 Commander
Ja bym się na wszelki upewnił w Enhance, czy na pewno nie potrzebują commandera.
Tu może chodzić o to że to są same badylki, dla tych którzy już mają commandera.
Właśnie tak myślę, że same badylki pod warunkiem że masz Commander ver 2. Wpięty.

adamq

Fachowiec
Commander gen 2 jest potrzebny.

Attachments

• 1742652678888.png
    1742652678888.png
    24,7 KB · Liczba wyświetleń: 10

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Trzeba mieć Commandera.

Przyciski na kierownicy działają. Czasem mam jeszcze odruch, aby z nich korzystać (ale coraz mniej, bo manetki są mega wygodne).

Ja brałam też zestaw bez Commandera. Bo Commandera miałam z poprzedniego zamówienia.

Najpierw kupiłam buttony z Commanderem, potem samego knoba, a teraz same manetki.

Jaceq

Pionier e-mobilności
W sumie wszystko wyjaśniłeś. Zero pytan. No ewentualnie gdzie kupić na fv :)
W ev repair nie ma obecnie manetki lewej, jest prawa.
Bezpośrednio w Enhauto kupisz na fakturę. Musisz tylko u nich zarejestrować konto biznesowe. Wówczas dostaniesz fakturę ze zwolnieniem z VAT i tak też zapłacisz :)

Edit: No i pamiętaj, że masz 10% rabatu od Bjorna.. Kod: BJORN

Masta20PL

Zadomawiam się
Mam comandera gen 2 ostatnio aktualizowany, dodany jako kluczyk, Tesla y 2023 zamontowany z przodu, buttony działają, frunka otwieram z klamki ale kickdown nie działa. Mam chilli i nie przejdzie przy depnieciu na standard. W apce obok napisu jest niebieska kropka.

Chciałem dać zmianę na buttonie i tam jest, że na tablecie nie zmienia się tryb, więc może jadę na standardcie pomimo tego że jest napis chill?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Mam comandera gen 2 ostatnio aktualizowany, dodany jako kluczyk, Tesla y 2023 zamontowany z przodu, buttony działają, frunka otwieram z klamki ale kickdown nie działa. Mam chilli i nie przejdzie przy depnieciu na standard. W apce obok napisu jest niebieska kropka.

Chciałem dać zmianę na buttonie i tam jest, że na tablecie nie zmienia się tryb, więc może jadę na standardcie pomimo tego że jest napis chill?
Chyba byś się zorientował, że jedziesz na standard. Jest spora różnica w przyspieszaniu.. Spróbuj wyłączyć tę opcję, przejść do głównego menu i z powrotem włączyć. Miałem tak raz z którąś z opcji Commander-a, że po wyłącz/włącz zadziałało choć wcześniej nie chciało.

swistak

Posiadacz elektryka
Na podpiętym telefonie pokaże zmianę z Chill na Standard, ale na ekranie samochodu napis się nie zmieni (mimo że dynamika została zmieniona). Ja dodatkowo ustawiłem, że na chill ambiente mi świeci na niebiesko, a przy standard na czerwono. I widzę kiedy dynamika się zmienia po kolorze ambiente. Ja mam Teslę 3 alo to chyba bez znaczenia.
Mam tę zmianę na przycisku, jak i kickdown. Oba działają.