Na jakim profilu można znaleźć te fotki?Ciekawe, nikt nie zauważył, że zmieniają wystrój?
Na facebooku, jest tylko zdjęcie Showromu, brak zdjęć z zewnatrz.
Nieźle zamaskowali![]()
Jest potencjał. Przemalować elewację, dodać duży napis, dociągnąć wall connectory i może kilka superchargerów.View attachment 19597View attachment 19598
Na razie trochę biednie wygląda.
Miejsce na serwis również jest. Można powiedzieć, że prawie przystosowane. Jakiś czas temu jeszcze tutaj blacharnia była.
Dokładnie. Aż się prosi żeby postawili kilka V4 bo te które mają w Poznaniu to powoli się robi totalna porażkaJest potencjał. Przemalować elewację, dodać duży napis, dociągnąć wall connectory i może kilka superchargerów.
Jak jeszcze tam jesteś to przekaż im, żeby jakąś parapetówkę ogarnęliByłem i porozmawiałem z chłopakami. Zaczęli od poniedziałku i wszystko jest jeszcze w powijakach. Nawet nie mają jeszcze ładowarki. Umówiłem się na demo jazdę LR w poniedziałek.
Będzie parapetówka - wspominali o tym.Jak jeszcze tam jesteś to przekaż im, żeby jakąś parapetówkę ogarnęli![]()
Dadzą jak będzie oficjalne otwarcie, narazie to partyzantka.Na stronie nie ma informacji ani pod serwisami, ani pod salonami.