Każdy ma jakieś preferencje. Mi się na grafikach i materiałach reklamowych nawet Scenic podobał, ale jak zobaczyłem wnętrze na filmach z recenzji i ten film Nylanda, to... no nie. Te grafiki są okropne, ikonki zrobione bez pomysłu, wszystko jakieś takie... tandetne się wydaje. To samo felgi i przód samochodu i jego linia - kolejny klon crossovera. Szybko to się zestarzeje moim zdaniem. Jakoś zawsze było mi bliżej do zachowawczego rozwoju linii samochodów jak w BMW i AUDI. BMW się niestety wyłamało trochę, ale nadal trzyma poziom, Audi z kolei z wnętrzem poszło w kierunku przeciwnym do moich preferencji z tymi ekranami...
No ale są też plusy - fotele materiałowe wyglądają dobrze i to miła odmiana od sztucznej skóry, zasięg jest naprawdę przyzwoity, choć przy tej baterii to jazda będzie kosztować więcej niż Teslą o te 15% przynajmniej. Z Twojego opisu wynika też, że jedzie to całkiem dobrze. No ale 240k za wersję z wciąż nie pełnym wyposażeniem to jednak już jest dużo. A wciąż mamy napęd na przód, aż 8 sekund do 100 km/h i stosunkowo mały samochód. Kia EV3 dużo bardziej mi się podoba i chyba będzie trochę tańsza w tym zestawieniu.
No ale są też plusy - fotele materiałowe wyglądają dobrze i to miła odmiana od sztucznej skóry, zasięg jest naprawdę przyzwoity, choć przy tej baterii to jazda będzie kosztować więcej niż Teslą o te 15% przynajmniej. Z Twojego opisu wynika też, że jedzie to całkiem dobrze. No ale 240k za wersję z wciąż nie pełnym wyposażeniem to jednak już jest dużo. A wciąż mamy napęd na przód, aż 8 sekund do 100 km/h i stosunkowo mały samochód. Kia EV3 dużo bardziej mi się podoba i chyba będzie trochę tańsza w tym zestawieniu.